Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Rychlostudovaní "právníci" se nám už klubou

Tak včera jsem sledoval reportáž TV Nova, kterak pan Brázda minimálně opsal při jakýchsi svých studiích tuším že v Plzni část svojí disertační práce na téma CP, ještě není jasno jak vůbec studoval. K tomu se vyjádřil jakýsi tiskový mluvčí, že pokud se ukáže, že policisté pochybyli, bude PP postupovat podle zákona. Že by je vyrazil? Brázda opsal část své práce věnované CP od nějaké paní. To je výsměch nejvyššího kalibru. Čárkoman samozřejmě nikdy nic takového v terénu nedělal, (práci pro lidi) tak neví o čem to je a musí to opsat. To by nebylo až tak hrozné, horší je, že tahleta verbež potom poučuje řadové, jak že to mají dělat. Vždycky, když jsem nadřízené poslouchal jsem tvrdil, že oni CP nechápou. Vždycky se jednalo o čárečkové bohy, kteří se ve vážných úvahách před mužstvem zabývali tím, že prostě není možné četníka hodnotit jinak než podle toho co udělal. Kolik měl KO, pokut, zadržených pachatelů, objasněných skutků ad atd. Klid v rajónu pro ně znamenal jediné: není tam co dělat, policista tam nepotřebuje být. Aktivita policisty podle nich spočívala mj v tom, že než jednu pokutu darebovi za dva tisíce, to raději deset pokut po dvou stovkách za lékárničky. Dareba si totiž stěžoval, důchodci nikdy. Nedělám si iluze, jak vystudovali všichni vedoucí, někteří asi skutečně něco museli ukázat, ale jak chápat jednodenní soustředění těchto výtečníků před přijímacíma zkouškama na bakalářské studium, kde podle svých vlastních slov dostali otázky k přijímačkám, aby jima vůbec prolezli a pak si na ně hledali odpovědi? To se nebavím o tom, že to bylo v rámci služby. Každopádně tohle se ještě vyvine a policii to hodně posílí. Čím víc vylítne těchto lumpů, tím lépe se bude u policie dýchat. A proto vpřed kontrolní komise, berte to systémem hlava - hlava!!!! :D Poznámka: jenomže ono se to zase udělá tak, že tihle lumpové díky "zdlouhavosti" šetření odejdou i s výsluhama, budou mít čas si to podat do Céčka.
HAMMER :: Datum založení: 26. 10. 2009 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio