Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Krize u policie.

Zdravím všechny.Můj dotaz je jasný jak je to s finančnímy prostředky u Pčr?Doslechl jsem se od otce (bývalého kriminalisty) který mluvil s kolegou který pracuje v součastnosti u severočeské policie.Prý přišli o 4% z platu .Nemají peníze ani na pohoné hmoty.Stačí jim to zhruba na 20km.Tak se zastavil i nábor.Začíná i propouštění policistů.Tak se chci zeptat proč tedy se policii nakoupily nové uniformy ?Nebo nová vozidla.Když ani nemohou pořádně vyjíždět.Předem děkuji za vaše názory.
HONZIN_88 :: Datum založení: 27. 10. 2009 :: celkem 29 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:45:58 03. 07. 2010
default.png
ANDRAS [2009-11-06 15:55:38]: Já si myslím kolego, že se hrubě mýlíš. Kvalitné nebo aspoň stabilně špatné podmínky pro práci Policie ČR ne že nebudou hned tak nikdy, ale nebudou nikdy. Já na to čekal dvacet let a náš plat šel trvale oproti inflaci dolů. Dvacet let jsem si znehodnocoval prachy.... Chceš-li čekat taky tajk dlouho, nic ti nebrání. Číňani mají takové přísloví: moudrý se poučí z chyb druhých, blbec z vlastních. Já jsem ten blbec a ještě k tomu dekorovaný, proč by jsi ty ale nemohl být ten moudrý?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu XXX 21:39:18 12. 11. 2009
default.png
Za minulého řežimu byla jenom třetina velitelů a bez problémů to fungovalo. Dneska samý počítač, samý vysokoškolák, na ulici pár zdecimovaných pěšáků.Nechci zde to dávat od extrémů, ale je to tak. S pozdravem rentiér.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 15:55:38 06. 11. 2009
Andras.jpg
Pan Langer opět nezklamal. Rétorika prvotřídní, k žádné části destabilizace, od odšpuntování po P1000 se nehlásil. Ministr Pecina mě opět mile potěšil. Je vidět, že má zájem. A není to jen na základě shlédnutí pořadu, ale i o jeho aktivitách. Bohužel musím souhlasit s tím, že podmínky pro kvalitní a efektivní vykonávání práce nejsou, a ještě nejspíše dlouho nebudou. Dalším názorem je, na co mít vysokou školu. V některých případech není vůbec potřeba. VŠ vzdělání nezajistí lepší znalosti, či komfort odvedené práce. Je mi zle, když se dívám na tu obrovskou armádu plukovníků. Nemyslím teď řídící funkce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIN 14:23:17 06. 11. 2009
default.png
A divali jsme se vsichni opravdu na jeden porad? Jinak tedy nepochopim jak muze nekoho Icko na tu svou slovni ekvilibristiku a retoriku dostat. Vzdyt je to herec "par excellence". Ten jeho alibismus o nezodpovednosti za novy sluzebni zakon. Aby jeste problematice nerozumel, kdyz totalne Policii destabilizoval.Jinak Zimmel jak ho mam rad, tak byl na muj vkus az moc zdrzenlivy, zato byvaly vysetrovatel Laska me potesil svou bezprostrednosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:02:00 06. 11. 2009
default.png
Do jisté míry máš pravdu, i když to byla také záležitost Jílkové kolik dala prostoru Pecinovi. Íčko si dělal rohožku z policie ještě jako stínový MV (viz.jeho knihy hříchů, a věčné navážení se do policie), a musím uznat že se v TV pořadu kontroloval aby vypadal jako lidový dobrák. Jeho argumentace (já nic já muzikant) o době kdy zákon procházel čtením ve sněmovně je úsměvná, neboť většina negativ v zákonu je jeho práce, na které křišťálový Standa přistoupil kvůli prohlasování zákona (další sociální inženýrství lidovce Severy, a Hovorky z ODS raději nekomentovat, tak jako vyjadřování některých poslanců napříč sněmovnou o nutnosti nového zákona). Jak se později zjistilo, tak několik let nebylo dostatek prostředků na profinancování zákona a jeho pravidelnou valorizaci“ze zákona“(nyní dle uvážení (ne)valorizován rozhodnutím vlády). Mám rovněž dojem, že bývá Zimmel ve svém blogu kritičtější, než v tomto pořadu. Jeden z důsledků tohoto zákona je mít na některé funkce VŠ vzdělání (event. vyš.odborné), aniž bylo MV schopné odborné vzdělaní zajistit (viz. uváděný pyrotechnik se speciální pedagogikou, a nebo vyšetřovatel s vyšší odbornou školou zahradnickou – oba s více jak patnáctiletou praxí u PČR).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZIN_88 11:41:32 06. 11. 2009
Honzin_88.jpg
Já si myslím že jediný ským jsem mohl souhlasit byly bývalí policisté a vyšetřovatelé.Vš nebo praxe.Jo i to je dnešní problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PET_1 11:22:48 06. 11. 2009
default.png
taky mi přišlo, že Pecina neví, o čem je řeč..to Langr to měl v malíku.-..pěkně pokyvoval..:)...nejlepší řečník byl ale ten "mladej" kluk vyšetřovatel...takových opravdu škoda...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 09:21:25 06. 11. 2009
default.png
Při čtení příspěvků bývalého kolegy rentiéra se téměř vždy pobavím... :-))) Jeho unikátní projev bych poznal, i kdyby se nepodepsal :-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 08:48:31 06. 11. 2009
default.png
Hezka diskuze vcera v televizi. Bohuzel soucasny pan ministr pusobil celou dobu dojmem, ze vubec netusi, o cem se tam ti lide bavi. V tehle veci neni ivanovi co vytknout.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 21:08:58 05. 11. 2009
default.png
Dnes ve 21.40 hod., bude u "Jílkové" na ČT 1 Langer s Pecinou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio