Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tetování u PČR

Zajímalo by mě jestli se něco změnilo na možnosti tetování u PČR. Je zajímavé že kluka s tetováním na předloktí příjmou, ale když se chce nechat tetovat už hotový příslušník tak to nejde. Třeba v USA mužou být policisté tetování kde chtějí kromě hlavy je tam jen omezení co se tetuje. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?
LIKAS7 :: Datum založení: 09. 11. 2009 :: celkem 20 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 20:58:54 12. 01. 2014
Sekta.jpg
Hodně záleží na útvaru kde pracuješ a taky na přístupu vedení..mám spostu kolegu co jsou slušně ,,sjetí´´ a nikdo to u nich neřeší..Každopadně pokud sloužíš někde na ulici tak s velkým pochopením od vedení nepočítej:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 19:38:46 07. 01. 2014
pittrs.jpg
TOMI [2014-01-07 17:00:27]: pěkná práce, tomi. Hlavně si nenechat kálet na hlavu, předpis musí být jasný, ne, aby si ho každý vykládal, jak je libo. Nepochybuji, že spoustu civilů, ale i kolegů to irituje, ale....to se tu taky můžeme bavit o tom, že mě zas vadí kolegové, co se třikrát týdně zlískaj v putyce, nebo mají každý týden novou kočku :D kolegu hlavně řeším, jakej je polda a člověk, ne jaký má úlety

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TOMI 17:00:27 07. 01. 2014
default.png
Zdravím příznivce, či nepříznivce tetování. Měl jsem s tím problémy dokonce i řešil s právníky. Jediné je jasné. Nesmí zabírat víc než 1/3 viditelného mista, nesmí pohoršovat okolí ( nesmí být vulgarni) a poslední je, že nesmí být znakem hnutí, či sekty. A došlo to tak daleko, ze ředitel musel uznat a dal to neřešil. Protože v létě nosí dlouhý rukáv a i to samé kolega, který je s tebou v hlídce asi není ok.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EM488 01:46:36 07. 01. 2014
default.png
GERNNY [2014-01-06 22:16:08]:
V zákoně o PČR taky nic o kérování nenajdeš, tohle řeší interní nařízení o vnějším vzhledu poldy (čistý boty, vyžehlený gatě, oholená huba...). Už se to psalo i tady, tetování prostě být vidět nemá, takže buď dlouhá košile ve vedru (což ti může být úplně jedno, protože vedro je i v té krátké košili) anebo si vymysli něco jiného - třeba ten fáč kolem ruky. Bývalý šéf (a já s tím tiše souhlasil) byl na potetovance, náušničkáře, piercingáře a další extravaganty dost vysazený a v uniformě to netrpěl, kluci si ani netroufli před něj takhle vlézt. Obdobný názor může mít kontrolní orgán, který tě ve službě čapne (a následně ředitel) a máš problém. Někde se to třeba toleruje, někde ne, já třeba při ZVS zažil vojáka z povolání, který měl přes celé předloktí barevně vytetované cosi o věrnosti Třetí říši a nikoho to netankovalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GERNNY 22:16:08 06. 01. 2014
default.png
Zdravím,
dnes jsem byl na pohovoru a ptali se mě jako každého, kde má kdo tetování, tak jsem uvedl, že mám na předloktí 16cm dlohé tetování o 4 písmenech. Hodně jsem slyšel a četl, že tetování nesmí být vidět. A proto bych tu měl na Vás dvě otázky.

1. Hledal jsem v zákonu o Policii, jak je tenhle problém řešen a nikde jsem o tom nenašel ani písmo, nebo je to řešeno jinak a jinde?

2. Uvedl jsem, že bych si když tak vzal návlek v tělové barvě, aby to nebylo vidět, ale problém je, že na internetu jsem nic nenašel, pomohla by k zakrytí i textilová náplast, aniž by to bylo nějakým způsobem postižitelné?

Děkuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANTHOM 23:35:52 15. 07. 2011
default.png
zkrze bílou košily je to lehce vidět, neříkej, že ne :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITTRS 22:21:07 14. 07. 2011
pittrs.jpg
souhlasím s tím, že tetoo by nemělo být v uniformě vidět...nevím, kterou bílou košilí to může prosvítat, mě se to nestává...:)a pro rýpaly dodávám, že tetování mám a několik...první jsem si pořídil, když už jsem byl u sboru, a vždy ctil, že by opravdu nemělo být v uniformě vidět. A tomu jsem vždy další tetování přizpůsobil. I když je doba jiná, pořád by to tak mělo být....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JAMESCLC 21:42:52 13. 07. 2011
default.png
Ano, doba je jiná, ale osobně si myslím, že by tetování být nemělo, pokud ale přesto tak nosit oblečení tak aby tetování nebylo vidět.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MYTHOS 20:51:24 13. 07. 2011
mythos.jpg
Jak říkáš - doba je jiná. Teď je otázka jaká, že... Raději bez dalšího komentáře. A fanthome, jsi policista, tak nepiš na veřejné diskuzi jako prase.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANTHOM 20:05:27 13. 07. 2011
default.png
mám tetování přes rameno až na záda které přes bílou košily prosvítá a neřešim to. kolega má tetování na krku, při rozhalence je vidět takřka úplně. doba je jiná, 50% populace má kéro.zkouknou vaše, pokecáte si..nevidim v tom problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio