Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické testy - zhoršení výkonu po tréninku

Dobrý den, omlouvám se za tohle téma, ale byl by někdo schopný mi poradit co teď? Zkrátka nejsem veliký sportovec, občas jsem něco dělal, občas klikoval atd. A chtěl jsem nastoupit k policii. Byl jsem nadšený apod. a tak jsem se do přípravy pořádně pustil. Kliky jsem zvládl 38 poctivých, CMT 35 poctivých a kilometr za 4:20-4:40... Ale, první problém je, že mě už 14 dní bolí pravý ramenní kloub a při klicích je to velice bolestivé a druhý problém, celkově si připadám takový "vyfluslý", unavené svaly nebo podobně. Prostě mi můj výkon 14 dní stagnuje na pomalu 20 klicích - zhoršuji se :D, ten CMT překonám a držím pořád 35 apod. kilometr to samé, ale ty kliky se nějak ztratily. Může to být od toho ramene. Objednal jsem se na vyšetření, ale bohužel je plno, musím čekat. Ale na fyzické testy jdu za 14 dní, tak není čas. Co byste dělali Vy? Dovolili si teď 14 dní před testy zvolnit a doufat, že se dáte nějak dokupy nebo byste se přemáhali a cvičili dál... nebo byste to snad odložili? :( Děkuji všem za rady a pěkný víkend!
SANDOKAN :: Datum založení: 27. 08. 2022 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu TRNKALINKA 07:42:25 01. 09. 2022
default.png
Kdo se připravuje průběžně... :) :) Zase se tolik nestresujte. Jestli uděláte o pět kliků víc, kdo by to řešil. To co nemáte v sobě za poslední 1/2 rok, poslední týden nedoženete.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOUZELNICEK 22:51:20 31. 08. 2022
default.png
Já měl 3 dny před fyzickými testy bolavé zápěstí, tak jsem to jen pošetřil a nakonec jsem dal kolem 40ti kliků. On ten adrenalin taky udělá své, takže bych se tím netrápil a jak psali kolegové níže, jen to protahuj a třeba něčím maž. Ať se daří!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRALOK 10:53:46 28. 08. 2022
default.png
38 poctivých kliků je dost slušně na nesportovce. Na silovku se vyprdni a jen běhej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAPLER 01:08:36 28. 08. 2022
default.png
Hele ty fyzické k policii nejsou nic extra, mně při klicích luplo v rameni, že jsem nemohl klikovat dál, z kliků jsem měl 4 body (nepamatuji si kolik je to opakování) nicméně zbytek to zachránil, opravdu je jedno kolik získáš bodů nad potřebné minimum, můžeš to udělat jak chceš, hlavně získat těch pár bodů co je potřeba k přijetí. Pokud jdeš za 2 týdny na fyzické a to rameno tě vážně bolí, úplně bych se vykašlal na další trénink a jen protahoval, jít přes bolest je nesmysl a podle mě je lepší si při nejhorším testy zopakovat, přeci jen můžeš na ně chodit klidně každý týden

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:21:45 27. 08. 2022
default.png
Ahoj. Neříká se tomu přetrénování a tomu v rameni únavové zranění? Klidně týden nic nedělej, jenom strečink a ne přes velkou bolest (co se ramene týká). Pak pozvolna zkoušej. Ale zlehka a pokud rameno bude v problému (ramena trvají dlouho), tak si nech výkon až na ty testy. A klidně před testy tři dny oraz. Každý jsme jiný, nejsem odborník, ale takhle to za sebe vidím. Evidentně testy dáš v pohodě a jestli dáš bodů 32 nebo 64 bude každému jedno.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANDOKAN 08:31:37 27. 08. 2022
default.png
...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio