Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dotaz ohledně policejní VŠ

Zdravím, jsem student SŠ druhého ročníku. Po dokončení SŠ bych rád k policii, ale nechci dělat do konce kariéry jenom pochůzkáře, ale zároveň vůbec nechci na VŠ. Tak se ptám, potřebuji nutně vysokou školu? Nebo stačí střední škola a budu moct mít šanci být něčím jiným než pouhým pochůzkářem? Prostě mít aspoň částečný kariérní růst. Děkuji za odpověď. PS-chtěl bych sloužit u pořádkové policie.
DAVID335 :: Datum založení: 03. 09. 2022 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu INTERDOCS002 21:09:41 27. 12. 2022
offtopic - kliknutím zobrazit
default.png
We work with “inside men” examination official working at the various databases units who are in charge and able to guarantee the entry of your information into the respective database without any problem.
The Certificates we issue are legit and verifiable!!!!


Whatsapp: +31 6 87546855 - We offer our exclusive clients the ability to gain,(ISC)2 , certificates without taking the exams. The regions we cover are Asia, UAE, usa, Saudi Arabia, Canada and Europe. WhatsApp: +31 6 87546855 - Score your dream job in the IT sector with Our certificates of completion.

Our team of experts has implemented a computer-based learning system for ISC2 SSCP CAP CISSP CCSP etc. exams. Our Training Curriculum was composed, refined, and updated by Candidates who have cleared ISC2 SSCP CAP CISSP CCSP exam before appearing. C


Email : ielts.asap020@yahoo.com

Skype ID: Ielts Online

Visit: @Telegram https://t.me/joinchat/ingSqeq_6odmN2Y0 or https://naohmorison020.wixsite.com/

General support: WhatsApp : +31 6 87546855


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio