Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Opakování ZOP Holešov

Zdravím, mám takový dotaz... Ví někdo, co se bude dále dít případně jaké jsou následky v případě, že neuděláte komisionální přezkoušení z nějakého předmětu základní odborné přípravy ? Zda je ukončen služební poměr ve zkušební době, nebo jestli člověk nastupuje od znova. Nejedná se o závěrečnou zkoušku
STRAZNICE-HOPKAVA :: Datum založení: 09. 01. 2023 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZAKYS 22:26:41 30. 01. 2023
default.png
Zdravím,
běžně se v každém "běhu" najde někdo, kdo opakuje ZOP z důvodu vyřazení z minulé ZOPky, a to ať už z důvodu neúspěchu u komisionálních zkoušek nebo ze zdravotních důvodů, kdy je následně odvolán. Ohledně toho komisionálního přezkoušení, pokud to někdo nezvládne, vrací se na svůj domovský útvar, kde se následně musí zažádat (myslím, že je to automaticky) o povolení k opakování ZOPky. Ve většině případech se žádosti vyhovuje, ale je také možnost, že jí vyhověno nebude. V druhém případě následuje propuštění ze služebního poměru.
Ještě doplním, že takový postup byl v minulém roce. Během roku 2022 se celá organizace ZOPky měnila, jako např. prodloužení z 5 na 10 měsíců (ukončení zkrácené COVID-ZOP) a s tím se mohlo změnit i to, na co se ptáte.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio