Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Osobní ohodnocení na SKPV

Zdravím, mám možnost přejít na SKPV na ÚO (okres) a chtěl bych se zasvěcených zeptat, jaká je cca. výše osobního ohodnocení...protože když jsem si to spočítal, kdybych přešel, možná bych na tom byl finančně hůře.:-D
NOBODY :: Datum založení: 11. 01. 2023 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 08:52:44 16. 01. 2023
Joe.jpg
Výše osobního ohodnocení je velice individuální a záleží na konkrétním pracovišti a na tom jaká se obecně uplatňuje na daném KŘP politika v této oblasti. Určitě jsou pracoviště, která jsou dlouhodobě personálně poddimenzovaná a je tam i hodně práce. Typicky např. OHK. Tam se dá předpokládat vyšší osobní hned při nástupu.
Já pořád žiju v tom (možná se pletu), že na SKPV (zejména na operativu) se chodí tak trochu "za odměnu". Každé má svoje - uniforma vs. civil, noční a svátky vs. zpravidla osmičky atd. Každý preferuje něco jiného a jak už bylo řešeno, buď něco chci dělat nebo ne a nesleduji tím primárně zvednutí platu, resp. mi úplně nevadí, že nějakou dobu potrvá než se mi plat zvedne.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAFHAF 19:34:03 12. 01. 2023
default.png
Nevím jak na ÚO ale na OŘP je osobní cca 1500-4500, kdy většina bude kolem 2000,-.

Je úplně nepochopitelné, že platy 6.tt na MOP vs. 7.tt vycházejí i s dalšími podmínkami tak, že de moc na SKPV lidem z MOP nechce a následně chodí na SKPV lidi bez větších zkušeností se spisy a tř. řízením.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 13:59:22 12. 01. 2023
default.png
Neber to jako kritiku, jen je to můj názor. Jestliže mám tabulkový plat(6. PT do 3 let + rizikový příplatek) cca 40tis. Tak přeci o mé spokojenosti nebude rozhodovat to, jestli budu mít osobní o 2 tisíce víc nebo míň. Pro mě je naprosto klíčové, jestli mě ta práce baví a jaký je šéf v práci. Mám to tak odjakživa, měnil jsem místo 4x. Když jsem v PČR v r. 2004 nastupoval, dělal jsem v soukromé firmě. Mzdu jsem měl 18-20tis. U PČR jsem měl 15. Nedávno jsem splatil hypotéku, mám děti, ženu, takže jsem peníze také vždycky potřeboval. Osobní ohodnocení si přineseš sebou na SKPV. Nepočítej s tím, že když tam nastoupíš, dostaneš automaticky o x tisíc víc, jenom proto, že máš nově modrou placku. Prostě budeš mít osobní stejné a časem podle šéfa dostaneš víc, nebo taky ne. Ten šéf má na osobní omezené přidělené fin. prostředky. Pokud se tedy s ním před nástupem na SKPV nedohodneš, že zrovna tobě to osobní zvedne, tak víc prostě nedostaneš. Nedávno k nám přišel kolega z obvodu. Polepšil si o třídu-z 5 na 6, ale přišel o směnnost.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NOBODY 17:36:56 11. 01. 2023
default.png
???

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio