Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETRKLIC83 23:20:55 05. 01. 2010
default.png
Můj příspěvěk není snad ani dotaz, spíš popis situace, jak to nyní u PČR vypadá. V listopadu 2009 jsem navštívil náborové středisko v HK, stím, že mi bylo již ve dveřích řečeno, že nové lidi neberou (snad ikdybych měl Oxford). K policii jsem ale opravdu chtěl, nělákalo mě dělat nějákou bezbarvou právnickou kancelářskou krysu a o trestní právo jsem měl už na fakultě největší zájem. V prosinci 2009 jsem udělal alespoň psychotesty a i ve fyzických jsem byl jeden z nejlepších(dělál sem dost sportů). Popravdě řečeno se na mě koukali jako na nějáký přelud, že se s právy hlásím k policii. Bohužel do konce roku nepříjmají (alespoň bez tlačenky) nikoho. Dnes jsem si zavolal na několik personálních oddělení k PČR a bylo mi řečeno, že neberou a ikdyby se něco uvolnilo, mají na toto místo 20 připravených lidí. Neříkám, že chci začít hned u SKPV, klidně bych začal u PČR i od píky, ale současný stav mi připadá jako STATUS QUO, který může trvat klidně ještě rok. Jinak o tzv."bočních vstupech vědí na personálních odděleních asi tolik, co tučnák patagonský o Václavu Klausovi(na krajích snad přijetí bočním vstupem ani nikdy nepoužili). Myslíte, že má cenu ještě čekat(nevím tedy na co...) či se ještě poptat třeba v Praze na ÚOOZ, NPC atd. ? Myslím, že pokud mi dojde trpělivost bude to škoda pro mě i pro PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio