Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

SVOLENÍ K POŘÍZENÍ PODOBY

V měsíci lednu 2010 jsme všichni z našeho oddělení ( ostatní oddělení taktéž ) museli vyplnit a podepsat "SVOLENÍ" k pořízení své podoby, obrazového snímku a zveřejnění jména a příjmení s následujícím použitím (šířením) po dobu 5ti let, prostřednictvím komunikačních médií ( internetové stránky www.policie.cz ) a to za účelem prezentace, propagace a podpory činnosti PČR, dle § 12 odst. 1 zák. č. 40/1964 Sb., občanského zákoníku. Chci se zeptat jestli to je jen záležitost Pardubického kraje a nebo jestli tenhle "bazvadný" nápad je celorepublikový. Chápu, že naši nadřízení, sedící ve svých vytopených kancelářích, nemají problém se prezentovat na veřejném webu s jménem, příjmením a fotografií s tuctem metálů, ale mě, který denně řeší problémy na ulici a relativně často se dostává nejen do slovních střetů, ale i do fyzických zákroků, kdy podezřelý poté vyhrožuje likvidací rodiny, atd., tak mě zveřejnění fotografie a jména s příjmením přijde jako nejen nesmyslné, ale i v jistém slova smyslu ohrožující nejen můj majetek, zdraví a život, ale i celou moji rodinu, protože nikdy nevíte, proti komu provádíte zákrok. Díky zveřejnění fotky s jménem a příjmením, lze celkem snadno dohledat na internetu i bydliště a další věci k jakékoliv osobě, atd. Nechci nic přivolávat, ale těžko se za mě nadřízení postaví, když budu mít někde poškozené vozidlo či někdo napadne fyzicky člena rodiny.
BLUEBERRY :: Datum založení: 13. 01. 2010 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio