Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní rap

To jsou veci: polsky policejni hip-hop!! www.youtube.com/watch?v=-fQPRF3Cdbw Je fakt, ze typicka polska hrdost na vse, co delaji je docela smypaticka. Jsem zvedav, kdy se ke svemu hip-hopu dopracuji i policiste v CR :-)
HONZAD :: Datum založení: 23. 01. 2010 :: celkem 4 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 13:00:07 24. 01. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
ne...jen mi to, že už i policajti rapují připomnělo, že to dělají i nacionalisté

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 16:11:25 23. 01. 2010
honzad..jpg
vrtulnik: sorry, ale s ruskym nacionalnim hip-hopem me teda desis... nezlob se, ale pripada mi to stejne pitome jako rozplyvat se nad hip-hopem cernych americkych "gangsta". Ani rusti nacionalisti, ani cernosti gangsteri. nejsou skupina lidi, jejichz cile a hodnoty by se mi zamlouvali, respektive je povazuji za stejne nepratelske... Navic si myslim, ze zrovna tyhle dve skupiny maji az prilis blizko k nasili jako zpusobu reseni (svych) problemu... Takze sorry, ale fakt neeeee. A davat k jednomu temtu ruske nacionalisty a polske policjaty, to je jak krizit kocku se psem. Budto se ti libi a beres jedno, nebo druhe. Tezko muzes zaroven podporovat zrovan TAK tradicne znepratelene casti populace jako jsou ZROVNA POLSTI policiste a ZROVNA RUSTI nacionaliste... Kdyz uzt te tyhle veci zajimaji, tak si rpobuh neco zjisti o historickych i soucasnych vztazich mezi polskem(polaky) a ruskem(rusy).... Pak pochpis absurditu toho, ze u cebate o jednech prihazujes na stejnou hromadu ty druhe...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 13:03:55 23. 01. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
hej tohle je dobrý...hip hop sice neposlouchám, ale že takovéto aktivity jsou, to jsem ráda. nevím zda jsi viděl to video co jsem sem dala já, ruskej nacionální hip hop, taky dobré... ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 12:22:46 23. 01. 2010
honzad..jpg
Kdybyste nekdo o vecem podobnem vedel, dejte link :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio