Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Drogová minulost=stopka k přijetí do služeb. poměru

Zdravím vás, rád bych se podělil o své zkušenosti. V úterý jsem absolvoval psychologické vyšetření. Všechno proběhlo hladce, nadprůměrné výsledky v IQ testech(jak jsem později zjistil) šel jsem tam s tím že budu maximálně upřímný a budu na otázky odpovídat pravdivě. Psycholog si mě zavolal jako prvního. Celkem jsme byli 4 uchazeči a 2 psychologové. Vytáhl jsem na sebe úplně všechno. Když mi bylo 17 tak jsem blbnul s drogami a taky jsem měl problém s alkoholem. Nemám co skrývat a zatajovat. I kdybych chtěl tak by se to stejné zjistilo protože jsem byl v léčebně a mám to taky v kartě. Jsou to informace které se dají snadno ověřit. Psycholog se k mému překvapení na toto téma moc nevyptaval. Možná mě může trochu mrzet že jsem si tady nevytvořil více prostoru. Jinak jsem ale sklízel na ostatní odpovědi pozitivní reakce a celkově jsem z toho pohovoru měl dobrý pocit. Odcházel jsem s úsměvem na tváři. Pak jsem se ještě vrátil k práci, dotazníky a další otázky, fakt toho bylo hodně. Domluvili jsme se že výsledky mi řekne v pátek po fyzických testech na kterých byl taky. Na fyzické jsem oproti psycho šel v klidu, hravě jsem je zvládnul a sebevědomě jsem šel za psychologem do kanclu. Už jsem tomu opravdu věřil. Psycholog mi sdělil výsledky které byly velice dobré: slušné IQ testy a kromě problému s únavou nic nenašel. Řekl že jsem vyrovnaný, asertivní, odolný, silný a že zkrátka splňuji všechny atributy dobrého policisty. A o to víc mě prej bude mrzet závěr který zní osobnostně nezpůsobilý. Stopku vystavila moje minulost co na tom že už skoro 6 let prokazatelně abstinuju a jsem dobře poskládaný. Mrzí mě to, převládá ve mě zklamání, ale nesmí to zanechat pachuť. Vím že jsem do toho dal maximum, nebylo to o tom že jsi to jenom zkusím, opravdu jsem makal a rval jsem se o to ikdyz jsem asi věděl že jdu do předem prohraného boje. Aby bylo jasno tak výsledek respektuju a nebudu to bojkotovat, ale zajímalo by mě co si o tom myslíte vy. Je to opravdu důvod toho člověka odmítnout ? Možná že si to ten psycholog nechtěl vzít na svoje triko ? Vždyť je zodpovědný za člověka kterého pošle dál. Myslíte že kdybych natrefil na někoho jiného tak by to vypadalo jinak ? A nebo se na mě budou dívat jinak až budu abstinovat třeba 10 let ? Nezdá se mi že by policisté byli svatá elita, jsou to obyčejní lidé a každý má nějakou minulost, já jsem vsadil na upřímnost a jsem na sebe hrdý nejenom na přijímací řízení které v podstatě můžu brát za úspěšné, ale i na svůj život. No a všichni víme jak je to s drogami na policejních školách takže asi tak. Snad tady to fórum není mrtvé a dočkám se nějakých odpovědí, hlavně by mě zajímalo co si o tom myslí aktivní příslušníci. Mockrát děkuji.
KAMEN540 :: Datum založení: 12. 03. 2023 :: celkem 18 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CODY 17:25:41 17. 04. 2023
Cody.jpg
A on existuje " vyléčený feťák" ? Já sem nikdy nikoho takového nepotkal.
Aspoň Subutex, aspoň marihuana, něco a zase kriminalita, příležitost dělá zloděje, zvyky, styl života, kamarádi ....a zase jsme u zla.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 14:32:33 17. 04. 2023
default.png
NEMESIS10 [2023-03-24 08:45:59]: Podle toho jak se vyjadřuješ, tak budeš zřejmě jeden z nich. Mistr světa, kterých teď k PČR nastoupilo mraky po tom, co se výběrové řízení rozvolnilo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAMEN540 22:05:04 16. 04. 2023
default.png
CODY [2023-04-14 11:56:01]: Pokud to takhle rozvedes tak chápu no já jsem byl čistý a zásadový, ale jde o to jaký je člověk teď. Jestli potkavas na ulici aktivní uživatele tak ano, ale měl bys poznat lidi co se z toho dostali a až pak někoho soudit.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 11:56:01 14. 04. 2023
Cody.jpg
KAMEN540 [2023-04-13 22:29:30]:

Nevím zda nepovedenej nebo povedenej ale alespoň sloužím narozdíl od tebe už nějaký pátek a z mojí zkušenosti je trestná činnost nějakým způsobem provázaná s drogami tak v 90 % cca a to neštěstí a zlo které to s sebou přináší..... zjednodušeně řečeno feťák = zlo.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BOBRAS 08:09:35 14. 04. 2023
default.png
To říká ten pravej… ještě, že aspoň v tomhle firma funguje….

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KAMEN540 22:29:30 13. 04. 2023
default.png
CODY [2023-04-09 23:50:01]: Tak ty budeš asi z nepovedeného vrhu, není třeba psát více.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 23:50:01 09. 04. 2023
Cody.jpg
Feťák=zlo. Není třeba psát více, bohužel je to tak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAFHAF 11:30:41 24. 03. 2023
default.png
Při nespokojenosti s výsledkem psychotestu je nejlepší se odvolat. Někteří psychologové mají jaksi pocit, že mohou hodnotit úplně cokoliv i když to s jejich testy a osobností uchazeče nemá nic společného.

Na druhou stranu, otázka je, co všechno s těma drogama před 5 lety bylo a nebylo. Nějaká další kontrola lidi, jak mile nastoupí je dost minimální … a mít u policie dalšího uživatele OPL, nebo dealera, to asi nikdo nechce.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NEMESIS10 08:45:59 24. 03. 2023
default.png
Když vidím co je se mnou za svoloč na ZOPCE....gambleři, alkoholici..co chodí v Praze do bordelu....věčně vysmátí děti, co nerespektují nikoho..ruší na výuce...totálně nezodpovědní,namachrovaní amorální prasata..tak se stydím, že se mnou sdílí stejnou uniformu....tak se divím že tě nepřijali...berou už fakt totální bezmozky

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHN158 13:18:12 22. 03. 2023
john158.jpg
je to zvláštní posuzovat člověka podle toho co udělal před 6 lety..a nebrat v podtaz co je nyní, skusil bych to znovu a někde jinde s tím, že bych si dal tu práci a zašel bych třeba i cestou komerčně vypracovaného znaleckého posudku, pokud tu práci chceš a hodně, tak ty love za to stojí..

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio