Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Jaké knihy pro praxi??

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zkušenějších jaké by mi doporučili knihy do praxe..dokončil jsem školu a za chvíli už jdu na obvod. základ je ZoPČR s komentářem a přestupkáč a TŘ a TZ, dokonce mám i betonovou džugli ale chtěl jsem si koupit ještě praktickou kriminalistiku, která je tady na policistovi v jednom z článků ale nikde ji nemohu najít..déle zda neznáte ještě nějaké dobré knihy z těchto témat? Na škole jsem jednou viděl nějaké názvosloví pro ohledačky...ta mně docela zaujala ale bohůžel jsem si někam poznamenal její název a následně jak jinak, než ztratil a rovněž jí nemůžu nikde vyhledat...Nebo nějakou kriminalistickou taktiku..nebo ještě nějaké knihy, co se týče z témat o policii. Docela by mně zajímala i nějaká kniha co se týče komunikace s problémovými lidmi nebo psychologie. Na škole jsme měli kurz transakčky ale to se mi zdá trochu nevyhovující..
PETR11 :: Datum založení: 27. 03. 2010 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu RV 11:57:00 06. 01. 2016
default.png
Podle toho, kde sloužíš, tak možná ještě 361/2000. Jinak ty odborný knížky, co uvádíš, opravdu ne. Uvidíš časem.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LADY02 13:52:12 05. 01. 2016
default.png
žadny

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio