Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

off-topic

Čím dál více se řeší k různým článkům příspěvky, které jsou, mírně řečeno, mimo mísu. Bohužel každý k němu někdy sklouzneme.. V případě soudných lidí se jedná o reakci na totálně zcestný komentář, který vkládají "známé firmy". Pak se samozřejmě stává, že daná problematika článku, a tím i vypuštěné zajímavé téma do éteru, se stává fraškou plnou osobních útoků, vulgarit a radikálních pravicových či levicových názorů, které tento web, reprezentující život nás policistů, diskreditují před veřejností.. Redakce už naznačila nějaký plán.. Co si teda o dané problematice myslíte? Máte nějaký proveditelný plán jak danou věc řešit?
MARTOO :: Datum založení: 31. 03. 2010 :: celkem 25 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTOO 12:36:19 14. 08. 2012
martoo.jpg
HAMMER [2012-08-13 21:25:46]:
Nevím jestli jde zrovna rok 1948 spojovat s počátkem úpadku bezpečnostního sboru. Ani jednu dobu bych rozhodně neidealizoval, natož je nějak porovnával.

Jak Stráž obrany státu, Četnictvo, Sbor národní bezpečnosti, tak Policie si prošla nějakým vývojem, který se samozřejmě svezl s politikou, ale některé věci se nemění a jsou nastolené podstatně déle, než si možná myslíme.

Vážně si myslíš, že za první republiky, protektorátu a poválečném Československu byl bezpečnostní sbor úžasný, lidmi milovaný, dobře řízený, pracoval jen pro lidi a pak najednou přišli komunisti a všechno bylo naopak a dodnes to tak trvá?

Mám za to, že čárky jsou výsledkem neustálého ulehčování práce nadřízených v systému hodnocení svých podřízených. Máš za to, že komunismus byl hlavní příčinou toho, že si nadřízení začali práci ulehčovat?

Je to v lidech, ne v samotném politickém zřízení. I SOS i Četnictvo měly svoje problémy a zůstaly po nich historické kaňky (např. nepokoje nezaměstnaných za první republiky).

Každá doba měla svoje a v každé době byli u bezpečnostních sborů špatní i dobří příslušníci. I dneska v době, kdy policie zažívá snad největší ekonomickou a personální nestabilitu od II. světové války, máš kvalitní policisty i mizerné. Hledat v tom počtu nějaký poměr by byl více než subjektivní pohled na věc.

Zrovna čárky se naháněly snad odjakživa, jen jejich druh byl jiný (např. Četnictvo mělo "svoje" rybářské lístky, policie má dneska "svoje" chlasty), stejně jako byly případy, které se zametaly pod koberec z důvodu agitace vlivných lidí.

Takže mi nepřijde vhodné nějaký z bezpečnostních sborů hanit a naopak jiný vyzdvihovat, jelikož většina z nás už sloužila pouze u PČR a už snad všichni zažili maximálně dvě politické zřízení.

Naopak s Tebou souhlasím v tom, že po revoluci policie nezvládla situaci hospodářské trestné činnosti a následky tohoto nezvládnutí budeme pociťovat hodně dlouho. Zda se jednalo o úmysl vedení policie či nikoliv, nemá cenu spekulovat. Oba víme, že se jedná o nedokázaný a nepodložený předpoklad. Je opět nutné brát v potaz historické souvislosti, které nezvládlo více státních orgánů.

Já jako hlavní vidím selhání parlamentu, který nedokázal včasně a účinně legislativně zajistit občanskoprávní a obchodní záležitosti, stejně jako trestněprávní záležitosti v oblasti hospodářské trestné činnosti. Dneska se tyto věci marně dohánějí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:25:46 13. 08. 2012
default.png
MARTOO [2010-03-31 00:12:21]: Nesouhlasím, tady už není co kazit. Policie od roku 1948 dělá jen čárky a plní nesmyslné plány. Nedělá nic řadové občany mimo to, že krčí rameny jak to nebo ono nejde.
Naprosto nečinná v případech rozkrádání hospodářství po sametové revoluci a to nebudu spekulovat o tom, kolik vedoucích se na tom celém organizovaně podílelo, takže zase tak nečinná není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 13:01:31 13. 08. 2012
honzad..jpg
ocenuji: na d-fensovi policista ve svem clanku vysvetluje, brani a uvadi na pravou miru nelichotiva tvrzeni jineho prispevatele...

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012081204

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 19:54:14 01. 08. 2012
Chip.jpg
Pokud jde o zveřejnění telefonního čísla, či rozkrytí anonymity myslím že by to bylo v rozporu s občanským zákoníkem a provozovatele by mohli dostat mastnou pokutu... Mě občasné přiměřeně radikální názory některých pisatelů nevadí, aspoň veřejnost vidí, že jsme taky normální lidé. A to že mi Denver píše na osobní mail a vyhrožuje inspekcí taky překousnu, hlavně že je zábava :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VITECZEK 14:55:10 01. 08. 2012
default.png
registrace pres sluzebni mail? podobny system jako novinky.cz? registrace na jmeno a adresu na kterou je posleze poslano heslo? mozna by stacilo i na mobil a pri dosazeni urciteho poctu nesouhlasnych hodnoceni zverejnit cislo... ale nepochybuju o tom ze "nekomu" by nedelalo problem investovat do kreditnich sim karet... proste nejakym nastrojem sebrat pisatelum anonymitu... ale s anonymitou by asi ubylo i duchaplnych ale nekterym lidem neprijemnych reakci

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:37:33 31. 07. 2012
dax.jpg
MARTOO - Vidím,že to je sice staršího data, ale asi se to neřešilo. Odpověd na tvoji otázku je jediná. Diskreditovat už není v podstatě co a řešení do budoucna : Policejní, odborné a služební záležitosti řešit pouze v uzamčeném vláknu, nebo sekci pouze pro policisty, zásadně nepřístupné veřejnosti a tady plkat pouze všeobecné nesmysly typu - seznamka,úvahy o živote na 254 galaxii,politika,cikánské story pana Denvera,bude pršet, nebo nebude a pod.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 00:05:22 31. 07. 2012
honzad..jpg
neco zabavneho ke cteni:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2012072901

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUKLEND 14:36:15 01. 04. 2010
Ouklend.jpg
Pardon, tohle byl můj první komentář a až teď vidím, že obdobný palcový systém je už zaveden :). Jen tu nevidím "výsledek hlasování".. ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUKLEND 14:32:59 01. 04. 2010
Ouklend.jpg
Já bych tohle popravdě vůbec neřešil. Je to diskusní fórum a každému, kdo nějaké takové už na internetu zahlídl, musí být jasné, že těmto situacím se vyhnout nelze. Provokatér se bude vydávat za policistu tady, nebo kdekoliv jinde.

Jisté protiopatření u opravdu mystifikujících výroků bych viděl v hlasování o kvalitě názoru, jednoduše +/-. Slušný člověk tak může dát jednoduše najevo souhlas či nesouhlas bez toho, aby se zbytečně vytáčel a svou reakcí odvracel pozornost od daného téma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 13:27:35 31. 03. 2010
martoo.jpg
Tak to si občas zasloužíme BAN všichni:o) Ono toiž nereagovat na zcela zcestný či radikální příspěvek je hodně náročné..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio