Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

"Kde jste a kde byste být chtěli"

Ahoj kolegové, určitě se tady najde spousta lidí, kteří by chtěli být jinde než teď právě jsou... Tím myslím především služební zařazení. Často slyším, jak někdo chce a kriminálku, někdo k zásahovce, někdo by se "dokonce" i rád vrátil na hlídkovou službu, někdo by chtěl zase do civilu, jiní k psovodům atd. Proto jsem založil toto téma, kde můžeme všichni v klidu a míru vyjádřit svoje představy. Já jsem třeba na hlídkové službě, ale do budoucna bych chtěl dělat spíš trestní věci. Je hodně dalších zařazení, ale mě by bavilo tohle. Pěkně v klídku se to na tom našem obvodě naučit:) A co vy ostatní? podělte se...
LANGUSTA :: Datum založení: 20. 04. 2010 :: celkem 0 komentářů

Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio