Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zastaveno stíhání policisty v kauze Kateřina Jacques (REDAKCE)

Zastaveno stíhání policisty v kauze Kateřina Jacques
Policista Čermák
Foto: Lukáš Táborský
Obvodní soud pro Prahu 2 rozhodl v pátek o zastavení trestního stíhání bývalého policisty Tomáše Čermáka. Čermák prý nespáchal trestný čin. Ten byl podezřelý v souvislosti s napadením současné poslankyně Strany zelených Kateřiny Jacques
Autor: redakce
Publikováno: 05. 10. 2000
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN-SKPV 22:49:05 07. 10. 2007
default.png
Martin (SKPV) Mám stejný názor jako kolega paragon, p. Čermáka jsem viděl párkrát v TV a na fontáně, ale ať je jaký je, jednou je to policista a mslím si, že v tomto případě soud rozhodl velmi správně. Pouze mě mrzí, že ta osoba která si na neštěstí a vyhazovu někoho z práce vybudovala kariéru, teď sedí mezi těmi kteří by nám měli jít příkladem a prát se o naše lepší zítřky. Chce se mi s prominutím zvracet když jí vidím v televizi, paní chudinku ublíženou. Co takhle se omluvit a uznat, že to byla ona kdo pochybil? To by mě velmi překvapila, ale toho se fakt v této zemi nedočkám....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARAGAN 16:35:50 07. 10. 2007
default.png
kolegu Čermáka neznám osobně ,pouze z médií a z fontány, ale musím se přiznat, že mám z jeho vystoupení smíšené pocity. To nic ovšem nemění na tom , že jsem rád,že mu 1. kolo vyšlo a že i odvolání dopadne v jeho prospěch.Byl jsem totiž od samého začátku přesvědčen, že žaloba na něho v tom co mu bylo dáváno za vinu nemůže uspět(hlavně to omezování osobní svobody).A narozdíl od Ace Ventury si myslím ,že mu to službu vrátí resp. budou ho muset vzít zpět i když vnitro se asi bude stavět na zadní a soudit. Otázka je co po návratu-všichni si dokážem představit co se asi bude dít. Takže asi návrat a pak odchod co C.S jeho odslouženými léty budemít aspoň nějakou jistotu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACE-VENTURA 08:24:14 07. 10. 2007
default.png
Bohužel to tomu kolegovi službu nevrátí. Neznám ho, ale ta mediální masáž kterak je jednoduchej byla dobře vedená zelená kampaň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 18:37:23 06. 10. 2007
default.png
Dalo se to očekávat byla to od počátku politická kauza, bohužel jeden horlivý trouba soudil aniž by předem vyšetřoval, naštěstí už na prezidiu nesedí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HALBI 12:20:52 06. 10. 2007
default.png
spravedlnost Ke spravedlnosti je cesta dlouhá až nekonečná. Jsem rád, že soud v tomto případě nebyl ovlivněn některými médii a politikou (......čkou).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio