Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lady PRO 2007' se stala policistka z Jižních Čech (REDAKCE)

Lady PRO 2007' se stala policistka z Jižních Čech
Renáta Burešová oslavuje zlatou medaili na Světových hrách policistů a hasičů v Barceloně
Foto: www.mvcr.cz
Prestižní ocenění „Lady PRO 2007“ získala vrchní komisařka Policie České republiky správy Jihočeského kraje kpt. Mgr. Renáta Burešová.
Toto ocenění je každoročně udělováno ženám, které ve své profesionální, politické, sportovní, umělecké nebo jiné životní kariéře dosáhly skutečně mimořádných úspěchů a přitom si dokázaly při své každodenní časově a odborně náročné práci zachovat to, co je na nich nejcennější - jejich ženství.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 14. 12. 2007
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VRTULNIK-SOKOL88 21:02:02 01. 01. 2010
vrtulnik-sokol88.jpg
šikovná fandím jí, je celkem dobré že taková soitěž existuje...ale jestli něco považuju za zbytečné, tak je to zachovávat si naprosto zbytečnou věc, tzv ženství

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARIOMATES 18:05:36 16. 12. 2009
default.png
mistrně Renáta je skvělá žena která umí vše držím ji palečky aby se ji dařilo i nadále .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio