Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pokuta za rychlost? Jen od policie, potvrdil soud (REDAKCE)

Pokuta za rychlost? Jen od policie, potvrdil soud
Kontrola radarem
Foto: archiv

Soud už podruhé během pár měsíců rozhodl, že za snímek ze soukromého radaru nemůže řidič dostat pokutu. A nově ještě zpřísnil: trest nesmí přijít, ani když u měření asistuje městská policie.

Autor: redakce
Publikováno: 22. 12. 2007
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KASPER 20:19:33 04. 01. 2008
default.png
SOS Městská policie je "najmutá firma" vybírající peníze pro své město, ze státní policie jste udělali pouze nosiče papírů a administrativní maniaky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HANTA 09:09:22 24. 12. 2007
default.png
ANO, souhlas a zvláště ve vztahu k MP a níže uvedenými názory. Na společenských či sportovních akcích ve městech se prakticky nepodílejí. A to by mělo být především jejich kafe.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VONSTENBERG 12:46:03 23. 12. 2007
default.png
Souhlas na druhou Obzvláště u měšťáků. Vždyť je to ve své podstatě soukromá firma vydělávající městu "těžké" peníze. Proč by měli chodit po ulci a dohlížet na veřejný pořádek, když za dvě hodiny mohou vydělat městu desetitisíce a sobě krásné odměny......

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 23:37:47 22. 12. 2007
default.png
Souhlas Plně souhlasím s názorem Královehradeckého soudu. Měřit nesmí nikdo, kdo není uveden v zákoně. Už stačí MP, která veškeré své aktivity soustředila na nejvýdělečnější činnost a to měření rychlosti. Ovšem zapomněli, že podle zákona je jejich hlavním úkolem veřejný pořádek, který již prakticky nehlídají. Osobně bych pravomoc strážníkům vzal úplně, neboť pokuty které vyberou jdou do rozpočtu města a jsou tak přímo motivováni k vybírání co největšího počtu pokut bez ohledu na přínos, vzhledem k prevenci, který má měření plnit. Buď ať měření pro MP zruší nebo ať vybrané pokuty jdou do státního rozpočtu jako u nás.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio