Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Tomáš Čermák svým zákrokem trestný čin nespáchal (REDAKCE)

Tomáš Čermák svým zákrokem trestný čin nespáchal
Bývalý policista během soudního líčení
Foto: Aktuálně.cz
Obvodní soud pro Prahu 2 rozhodl, že bývalý policista Tomáš Čermák nespáchal trestný čin, když 1. května 2006 zakročil proti Kateřině Jacques. Ta se tehdy spolu s několika členy Strany zelených zúčastnila  protestu proti demonstraci pravicových radikálů. Vynášení rozsudku  bylo doprovázeno incidentem ze strany jednoho z přihlížejících.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 08. 02. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN-HODAN 16:21:52 16. 02. 2008
default.png
A když Každá kauza, která se zpolitizuje "smrdí". Nadřízení a celá slavná PČR Vás v tom nechají vykoupat. Sám jsem byl rád, že mně nezavřeli vlastní lidé za to, že jsem si dělal svou práci. IMV mně točila půl roku a na slavné "objektivní" TV Nova o mně natočili čtyřminutovou reportáž, jako kdyby vypukla 3. světová válka ( kauza střelby na Jiřího Jehličku na okrese Česká Lípa, více archiv článků na serverech, které provozuje Jří Jehlička, nebo Jan Sinagl)Dělejte svou práci, než bude průšvih, v tom případě od Vás vážení policisté dáváme ruce pryč. Pan Čermák byl JEDINÝ schopen zakročit!! Ostatní měli hnědě sl. kalhoty, že jsou u toho kamery. Čest takovým policistům, kterých tato republika bude za chvíli plná, protože profesionálové už utekli, nebo to zvažují.A kdo by se divil?? Platit pořád dokola právníky, nebo si u Vás na oddělení uděla IMV detašované pracoviště,jako u nás.(OHS Česká Lípa) Jedinou vyjímkou je vstoupit do odborů ( možnost přidělení bezplatné právní služby) ale za jakou cenu? Situace je taková, že už se BOJÍTE dělat svou práci tak, jak by jste chtěli a jak Vám zákon umožňuje. Protože když padne kosa na kámen, je to věc právního názoru a vykopnou Vás bez nároků jako Čermáka. Komu sloužíte? Chránit a pomáhat? Komu??? Kdo o to stojí? V republice, kde se rozpouští fin. policie a elitní detektivové ÚOOZ hromadně odcházejí do civilu, protože současná politická scéna NECHCE fungující policii!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NASEPTAVAC 14:37:18 10. 02. 2008
default.png
Nic není černobílé Zelená semetrika chodila na tyhle demonstrace dlouhodobě, jejím snem bylo se takto zviditelnit. Narazila při tom na mnoho policistů, kteří ovšem nenaběhli... Chybou Čermáka rozhodně bylo to, že zákrok nezvládl jak měl (a souhlasím že kolegové moc nepomohli). Nic na tom nemění fakt, že zcela jistě nešlo z jeho strany o trestný čin a naopak měl požívat po celou dobu zákroku ochrany jako veřejný činitel. Z pochybně provedeného zákroku se udělalo politikum; to je nejhorší na celé kauze včetně nesmyslných odvolávání vysoko postavených policistů. Tehdy to začalo smrdět nedotknutelností politiků... Mělo to dopadnout kázeňským trestem pro Čermáka, trestním stíháním pro "kopáče" ze strany zelených a správním řízením pro zelenou hysterku za neuposlechnutí výzvy. Když nic jiného, měla by Čermákovi přispět strana zelených, možná jsou díky němu v parlamentu a ve vládě...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 02:33:26 09. 02. 2008
honzad..jpg
hammere..mas pravdu. Je to hanba!! mas 100% pravdu. Okolostojici "kolegove" se na nej vys...i jak na placatej kamen:-((( hanba jim. Kdyby mu pomohli, tak at situace vubec nemusel dojit do takoveho konce, pani J. by za par chvil sedela v aute a putovala na sluzbenu a byl by klid. Navic by se nestala medialni hvezdou a se znacnou pravdepodobnosti by tedy ani dnes nebyla poslankyni. Coz asi nejsem sam, komu by to nevadilo :-((( Ten prusvih a jeho nasledky opravdu jdou z dulezite casti na triko "dobrych kolegu" p. Cermaka :-(((

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 23:30:40 08. 02. 2008
default.png
Kolegové co v tom Čermáka nechali a dělali že nevidí nic? Od začátku bylo jasné, že Čermák vede proti soudružce ze strany zelených zákrok, používal slov jménem zákona a hoši dělali, že nevidí a neslyší. Dokonce nechali kolegu dalším výtržníkem nakopnout do kaťat. S takovýma bych do zákroku teda jít nechtěl. Ty ale nikdo nepotrestá. Oni totiž žádnému nadřízenému neudělali problém, s nima měli nadřízení ten svůj klid. Čermák dělal a dolítal. Oni nedělali a co? No přece nic.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 21:48:24 08. 02. 2008
default.png
Super, že to tahle znovu dopadlo. Gratuluji, snad přeci jen, ta česká spravedlnost funguje. Snad to bude varováním pro všechny papaláše, že není vždy ideální vyhazovat lidi podle přání politiků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUCET 21:41:19 08. 02. 2008
default.png
Nejlepší bylo jak to zase ve zprávách podali (konkrétně na Primě), jakože když ho soudce osvobodil, tak si asi představuje, že tímto způsobem nás budou policisté chránit a úryvek z onoho videa :P

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ALIK 21:15:20 08. 02. 2008
default.png
Jistě každopádně měl být stíhán člen SZ za útok na VČ a ublížení na zdraví...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 18:49:48 08. 02. 2008
default.png
Útok na VČ gratuluji Čermákovi a doufám, že státní zástupce, který zastavil trestní stíhání zeleného, který nakopl Čermáka ze zadu do kostrče (údajná nutná obrana proti nezákonnému zákroku - trestnému činu ze strany Čermáka), bude natolik slušný, že se veřejně omluví a zeleného kopáče odstíhá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio