Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vyšetřovatel Procházkovy loupeže opouští policii (REDAKCE)

Vyšetřovatel Procházkovy loupeže opouští policii
Lubomír Koťátko
Foto: deník Právo/Michaela Říhová
Kriminalista Lubomír Koťátko, který vede tým detektivů pátrající po Františku Procházkovi, odchází na konci března od policie. Důvodem je služební zákon, podle nějž musí mít kriminalista v jeho pozici vysokoškolské vzdělání. To Koťátko, který pracuje u policie 15 let, nemá. Uvedla to TV Prima.
Autor: redakce
Publikováno: 11. 02. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZUZANA 22:40:32 14. 02. 2008
default.png
pro Vlastu :o) ..když už jsme u toho pravopisu :o),tak "...ale pravděpodobně slušnost mu (stejně jako mě)toto nedovolila..." ve slově "mě" se píše "mně" -3.pád komu,čemu -mně.. Dobrou noc :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 22:00:44 14. 02. 2008
default.png
pro Petruna Překlopeno ze: "Základní odborná příprava....." Kasper: NEKVALITNÍ NÁBORY "Tenhle resort spěje opravdu do záhuby, copak se ti panáčci naučí za tu krátkou dobu? To je ta profesionalita nebo spíš zaplnění míst za každou cenu?" Takže o tom byl můj příspěvek pro pipina... a ano, souhlasím, mám pravdu a neměla jsem potřebu "nutně slyšet, tedy číst", až mi to někdo potvrdí,.... ale vyslovit svůj názor samozřejmě můžeš Ty, stejně tak jako jsem to udělala já,... hezký večer...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRUNA 21:47:57 14. 02. 2008
default.png
pro Vlastu Vlasto, máš pravdu, což jsi asi potřebovala nutně slyšet, tedy číst. Použiji tvá slova...takže než pustíš příště takovou slátaninu do éteru pamatuj....ty radši ani neměř, protože je lepších sto "slátanin" od Pipina, než jedna od tebe a Fedofa. A to jsem také mohla použít daleko vulgárnější vyjádření, ale pravděpodobně slušnost mi (stejně jako tobě) toto nedovoluje :-)))))) Papa.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 19:50:45 14. 02. 2008
default.png
pro pipina ... kolega prap. Ti ve svém příspěvku chtěl říci, že Tvůj ČJ je na takovém stupni neznalosti, že to lze omluvit slušně tím, že jsi v době výuky ČJ byl dlouhodobě nemocný (a to by mohl být důvod, že Ti chybí základní znalosti mateřského jazyka - pokud jím ČJ je). Také mohl použít daleko vulgárnější vyjádření, ale pravděpodobně slušnost mu (stejně jako mě)toto nedovolila,.... Takže než pustíš příště takovou slátaninu do éteru pamatuj: "dvakrát měř, jednou řež,...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 13:14:07 14. 02. 2008
default.png
pro praporčíka nevím proč jsem bych měl být nemocný

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PRAP-FEDOF 10:00:29 14. 02. 2008
default.png
Je opravdu zle, že opouští policii? Pro appalacio:) Nevím proč by jsem měl být hlupákem, nebo za to, že jsem zde vyjádřil svůj názory? Než začneš psát tak si alespoň přečti z.ř.361/2003Sb.podle kterého jsi docela dobře placený.Pak by jsi zjistil, že žádná degradace nemohla být a rovněž se nejedná o umělé zvyšování vzdělání.Mluv prosím za sebe. Protože podle mě není vůbec škoda ,když vychytralí policisté čekají na 15-ty roček služby,aby mohli zvednout kotvu. Za velmi dobrou výslednost byl pravděpodobně náležitě odměněn.Tak nevím proč z něj dělají chudinku, bez které se SKPV zhroutí. A pro pipin:Pokud čtu co píšeš, tak soudím, že když jste brali ČJ, tak jsi byl soudobě nemocný.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 23:02:03 13. 02. 2008
default.png
Re: vysoká škola Nevím sice na jakém postu Koťáko slouží(zda jsou tam pouze 7-8 SPM), ale na SKPV jsou i 6 SPM, kde stačí pouze maturita.Nehledě na to, že zákon platí již od r.2003(bez účinnosti).Každý si mohl spočítat jaké potřebuje na svůj post vzdělání.Nedělejte ze všech vysokoškoláků kretény a rychlokvašky.Ty co jsem znal ze svého okolí, tak se daleko rychleji "vpravili" do policejní problematiky(prostě se uměli učit), měli lepší všeobecný přehled a argumentační schopnosti při jednání, ať již s pachatelem nebo poškozeným.To že netočili dva roky pendrekem na Václaváku není až zase takový hendikep.Ne každý se hodí k tomu, aby vymetal putiky s "ráfkama" a stýkal se s nejhorší spodinou společnosti.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKASHEINZ 14:40:39 13. 02. 2008
default.png
re appal Souhlasím. zaplňování volných míst rychlokvaškama bez zkušeností přinese jen zmatek spoustu přehmatů a trapasu. je otázka jestli zrovna o to panu ministrovi nejde. Vysokoškolský greenhorn toho moc nepořeší a moc toho nevypátrá, už jen proto, že nemá kontakty a zkušenosti a to je možná pro některé funkcionáře a kamarády současné vlády dobře

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 09:03:34 13. 02. 2008
default.png
možná jsi hlupákem ty pro kolegu prap. Fedora.. možná by jsi se měl zamyslet než jsem něco takového napíšeš... umělé zvyšování vzdělání přinese policii jen problémy a vysokoškolské rychlo kvašky vykvasí za pár let. Pokud bych 15let i bez VŠ dělal svoji práci dobře, tak bych taky odešel neb degradace, odejití na základní útvar, bych si taky nenechal líbit. Bohužel škoda pro policii a pro nás všechny, že si takové lidi tato firma neudrží. A škoda i za takové lidi jako je výše uvedený diskutující kolega.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 13:21:49 12. 02. 2008
default.png
Proč hloupá výmluva dělá jen dobře,proč nečerpat aspoň to malo co ještě zbylo,proč se neobrátíš na poslance,kteří díky tomu,že si sami sobě zvýšili platy naš zákon,který byl k něčemu poslali do kytek.Jen aby se oni měli dobře a mohli si napchávat banděra-to Tě má zajímat praporčíku

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio