Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Anketa: Co změní nový zákon o policii? (REDAKCE)

Anketa: Co změní nový zákon o policii?
Ilustrační obrázek
Foto: redakce
Po zahřívací anketě ke konání olympijských her v roce 2016 přinášíme novou, tentokrát velmi aktuální otázku:
Řekl/a byste, že v podobě, v jaké jde do sněmovny, by nový zákon o policii usnadnil policistům práci?
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 18. 03. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KASPER 18:00:27 19. 03. 2008
default.png
Devastace policie Současná situace české policie je kritická. Neustálé reorganizace, střídající se vlny lustrací, odchody odborníků a kádrů a další problematika včetně slušného finančního ohodnocení za poměrně nebezpečnou práci a vysoce náročnou službu nedávají našim mužům zákona klid k řádnému výkonu služby a slušnějšímu živení vlastních rodin.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JB-Z-KOLINA 19:03:23 17. 03. 2008
default.png
RE:Fedor neříkám, že v novém zákoně jsou jen špatné věci, ale přijde mi že to slátal tak žák 3. třídy neb si plete pojmy a dojmy dohromady a hodně používá obraty a slovní spojení z tr. řádu a to je špatně, nahrazuje zavedené věci něčím co zní podobně s již používaným a to se bude plést a ruku na srdce pokud při druhé noční sepisujete x- tý protokol o tr. oznámení a pak vám do toho ještě přijde něco na co se bude aplikovat nový zákon tak to bude vo p......, neb to člověk snadno zamění. Tak a teď se do mne pustí několik robocopů co se nikdy, ale nikdy nespletli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 10:19:20 17. 03. 2008
default.png
Použití technického prostředku k zabránění odjezdu vozidla Mě osobně se líbí pasáž o použití technického prostředku k zabránění odjezdu vozidla, když se podíváte na odstavec 3) tak pokud věc nebudu řešit blokově, ale oznámením tak mu tu botu sundat nemusím. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAJRAS 01:51:26 17. 03. 2008
Bajras.jpg
Fedofe, četl jsi vůbec návrh nového zákona? Doporučuji ti si ho přečíst, než budeš chválit a psát o tom, jak bude výhodnější. Taky bys měl spadnout opět na zem, sloužíš dost dlouho na to, abys věděl, že zákonem praxi jen tak nezměníš a už vůbec ne v případech, které uvádíš. Pošťáky bude policie dělat soudcům kdykoliv si to budou přát, exekutoři při výkonu soudních rozhodnutí tak moc soukromí nejsou, z chuligánů opouštějících stadiony se beránci v mžiku taky nestanou, o změně práce dopravní policie :-)))) nechtěj mě rozesmát....:-))) ale díky za pobavení a za 5-10let se tu můžeme sejít a prodrbat ty mega změny a co je pravdy z toho fantazírování....:-)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PRAP-FEDOF 18:46:50 16. 03. 2008
default.png
Změní to,že podnikatelé si budou muset ochranky platit ze svého a nebudou si mastit kapsy za st Určitě bude pro policii výhodnější než ten dnešní. Proč by měli policisté nahrazovat pošťáky soudům, ochranku soukr. exekutorům, fotbalovým velkopodnikatelům, práci za pojišťovny, apod? Doufejme, že přestaneme dělat i taxikáře opilcům. Alespoň se uvidí , jak to opravdu myslí naší zákonodárci.Pokud už vstupujeme do EVPROPY, tak by to mělo být i legislativně. Druhou otázkou bude novelizace služebního zákona, tedy pokud samozřejmě nějaká bude. Je divné, že prozatím ani vedení PP a jiných BP dokonce ani odboráři z pracovních komis, které byly zřízené loni moc toho nenastínili. Třetí otázkou je jak to zde čtu, jestli jakákoli změna i dobrá je již předem zatracovaná. To, ale mohou prohlašovat pouze úplní hlupáci, kteří se myslí, že bez nich to dále nepůjde. Ani neví jak moc se pletou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 21:54:22 14. 03. 2008
default.png
nový zák. Další paskvil, který spustí další odlivovou vlnu policistů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 19:28:10 14. 03. 2008
default.png
bez budoucnosti Policie pracuje ve velice složité situaci, která každým dnem oslovuje policisty a nutí je odcházet do civilu naprosto znechucené a otrávené ze všeho nového a nekvalitního co nepřináší žádné zlepšení této práce. Zvýšené životní náklady výdaje a inflace ohrožují rodiny policistů jako nikdy před tím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NA-UTEKU 09:54:26 14. 03. 2008
default.png
Teprve praxe ukáže... Měl by... Ale jestli k lepšímu to se teprve uvidí! Každopádně vybavenost policie, pracovní zázemí a podmínky výkonu služby, zůstávají stále nevyhovující.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLICIE 20:20:49 13. 03. 2008
default.png
Co změní nový zákon o policii? Nic. Podle současného stavu věcí nejde o zkvalitnění práce policie, ale o mediální show, která má zblbnout občana, že pan ministr a jeho anální horolezci dokáží přinést kvalitu do policejní práce, hlavně ať jsou přítomny televizní štáby a "jarní roadshow" může začít, platit to bude občan a za své peníze dostane pár televizních šotů s blbečkem, který o policejní práci nic neví.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio