Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

´Vlašimská kauza´: Padl rozsudek, noviny píší, Nova točí (REDAKCE)

´Vlašimská kauza´: Padl rozsudek, noviny píší, Nova točí
Dobu pracovní neschopnosti zpestřuje čtyřnohý miláček
Foto: Benešovský deník
Rozsudek "vinen" z napadení veřejného činitele vynesl před několika dny okresní soud v Benešově. Verdikt je zatím nepravomocný. Soud ale zjevně považuje za prokázané, že policistka Petra Lhotáková a její kolega byli napadeni a utrpěli újmu na zdraví. Nyní bude zajímavé sledovat, jak se okresní a krajští policejní manažeři postaví ke skutečnosti, že zranění členové hlídky nebyli včas uvolněni k lékařskému ošetření. Benešovský deník k soudnímu verdiktu přinesl rozhovor který přetiskujeme:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 10. 04. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GOOR00 18:25:44 13. 04. 2008
default.png
Milí honzade, nevím z jakého důvodu si myslíš, že trpím paranoiou. Zapomínáš že nejde jen o p. Langera, ale o každého ministra vnitra. Ti lidé co právě sedí na svých místech delší dobu a nepřispívají k dobré funkci policie měli právě ti ministři odvolat, či učinit jiné opatření, aby tito lidé svojí špatnou prací nevytvářely kauzy jako je tato. Proto se opírám do Langra a poslanců, protože oni jsou ti co mají situaci pod palcem. Ale dle tvých slov by takové vedení mohl změnit krajský ředitel nebo policejní prezident a nikdo jiný. Každý ale ví, že jsou mezi sebou jedna ruka takže kdyby záleželo na nich nestalo by se nikdy nic. Navíc kdo bys chtěl, aby tu tvojí objektivní kritiku prováděl? Snad ty? Jsi na takovém postu a tak nezávislý? Měl by si nejdříve popřemýšlet nad článkem než-li ho budeš kritizovat a nebudeš-li něčemu rozumět tak se nejprve zeptat. A nepsat jako nějaký politruk, který hledá záškodníka.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 23:05:57 12. 04. 2008
honzad..jpg
gooor00: muzes mi prosim vysvetlit jednu vec? Cela kauza a je zjevne dilem okresniho reditelstvi a z casti kraje. Ti funkcionari o ktere se zrejme jedna jsou u policie leta letouci, nekteri z nich v ni pracovali jeste v dobe, kdy byl Ivanek studentikem. Lobby techto okresnich/krajskych funkcionaru se pokusila Petru rozmacknout jako neprijemnou ves v kozichu. A to se jim - jak se prece jen zda- moc nedari hlavne diky Petrine houzevnatosti a podpore ktere se ji dostava od dobru. Takze proc do toho porad motas Langra? On ty hosany na okrese a okraji snad k policii dosadil a zaridili jejcih kariery??? Kdepak, pristeli. To jsou panackove podstaten starsiho data vyroby a pochybuju ze si tuto realitu neuvedomujes! Nebo mozna ne.. V tom pripade ale ses mozna diagnostikovatelny paranoik,ktery vidi Langra za kazdym sutrem. Pokud si tu sitauci uvedomujes a presto pises co pises, tak je to s tebou horsi nez kdybys byl nemocny.. jelikoz se vedome dopoustis prekrucovani. Ale at je to z jakehokoliv duvodu, tak tento tvuj zaujaty, neobjektivni a v pravde hloupy prispevek je presne to, co brani vecne a kriticke analyze stavu soucasne policie. A bez schopnosti OBJEKTIVNI KRITICKE analyzy stavu policie a hledani opravdovych pricin tohoto stavu se situace rozhodne nezmeni.... Otazka ovsem je, jestli ti opravdu o zmenu jde....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 22:29:58 11. 04. 2008
default.png
Povodeň? Osobně bych za povodeň, v této obrazné podobě, byl mile rád, ale jak už známe naší vládu a pana Langra tak to bude sotva stříkanec na zdi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 16:01:03 11. 04. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Konečně se hnuly ledy. a bude následovat povodeň :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRUNA 06:44:35 11. 04. 2008
default.png
Vysílačky Matra? Co furt máte! Zdravím Vás. Přidávám odkaz na článek o našich "výkonných" vysílačkách Matra: www.azpravy.atlas.cz/domov/ostatni/153751-policisty-v-nouzi-ohrozuji-poruchove-vysilacky.aspx

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio