Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ocenění policistů za zásah u nehody na D1 (REDAKCE)

Ocenění policistů za zásah u nehody na D1
Ocenění policistů za zásah na D1.
Foto: Policie ČR
Ve čtvrtek 19. června 2008 proběhlo na Okresním ředitelství Policie ČR v Jihlavě slavnostní předání ocenění vybraných policistů, kteří se významnou měrou zasloužili o profesionální zásah při „hromadné dopravní nehodě“ na dálnici D-1, ke které došlo 20. března letošního roku.
Autor: redakce
Publikováno: 23. 06. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETRUNA 08:15:53 25. 06. 2008
default.png
Raut z FKSP? Mě by spíš zajímalo, co se dělo po slavnostním aktu předávání ocenění policistům. Vidím to na bezva rautík pro výše zmiňované papaláše, samozřejmě konaném ve fondu pracovní doby, navíc placený jako kulturní akce z FKSP (fond kulturních a sociálních potřeb). A ocenění policisté? Hybaj zpět na dálnici, protože pro ně už večírek skončil ještě před jeho začátkem a těch řadových je sakra nedostatek na práci. A papaláši? Proč toho nevyužít, když se tak pěkně sešli. Práce není zajíc, neuteče. :-) Nebo to bylo obráceně? Slavili právě ti ocenění? To by ale byla pohádka....! Petra Lhotáková

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DENNIS 17:55:28 24. 06. 2008
default.png
líbí se mi že se policisté i oceňují, ale nelíbí se mi věta: "Vysvětlil také, že ocenění policisté jsou pouze zástupci policistů, kteří se na celém zásahu podíleli." Po zkušenostech u firmy mám pocit, že vedoucí se opět odměnili za to, jak to dobře vedli z kanclu, a řadoví policisté byli jen "poplácáni po zádech". Prosím kolegy, kteří opravdu zasahovali v prvním sledu jako řadoví, ať řeknou k tomu svoje, moc mě to zajímá...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 14:23:22 24. 06. 2008
default.png
Doufám kluci, ze Vám dali i nějakou kačku,protože za uslintaný canc papíru si nic nekoupíš,ten si můžou stčit někam,znám to sami si dají odměny jak hrom a na normální poldy zbyde jen ta A4-řka a myslí si co nedali.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BASS22 13:32:27 24. 06. 2008
default.png
rozhodně mě víc potěšilo upřímné poděkování za pomoc od účastníků nehody než písemná pochvala od mého nadřízeného :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 12:43:21 24. 06. 2008
default.png
renale, to byla ironie! :o).. A nekopej pořád! Jinak, dr.cvach to vystihl myslím přesně!..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DR-CVACH 10:49:51 24. 06. 2008
dr.cvach.jpg
Lukas&Petruna Je fakt, ze jednotlivi policajti si oceneni za zvlastni ciny zaslouzi docela casto, tak by se sluselo, aby treba prezidialni PIS vytvorili nejaky jednotny zpusoby oceneni, ktery by byly dustojnejsi, nez A4 z cernobily tiskarny. Na druhou stranu, stezovat si, ze me sice pochvalili, ale jinak, nez by se mi to libilo, to mi pripada ponekud trapny.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETRUNA 08:34:54 24. 06. 2008
default.png
Renale, Zuzana je civilistka, takže tušení opravdu nemá. Zřejmě naráží na to, že Lukáš debatuje na mnoha vláknech této diskuze a stále k tomu má co konkrétního a hlavně trefného říct, navíc svým jménem, což může být trnem v oku nejen Zuzaně, ale i jiným, kteří by rádi debatovali, ale nemají potřebné zkušenosti, vědomosti a hlavně argumenty. Takže co dodat? Nic. Jen to, že je třeba víc takových to Lukášů! Petra Lhotáková

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RENAL 08:25:02 24. 06. 2008
default.png
zuzano No uvidíme,jak budeš šířit okolo sebe optimismus po několika letech v přímém výkonu.Nemáš vůbec tušení,jak to chodí s odměňováním "šlapek" a jejich nadřízených v kanclu.Zatím ti nehoří ani vajgl na nádraží :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 23:45:16 23. 06. 2008
default.png
Lukáši, a co se Ti jako nelíbí? Tobě se pořád něco nezdá.. :o)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 23:20:45 23. 06. 2008
Lukas Heinz.jpg
re Pevně doufám, že chlapci z dopravky nedostali stejné pamětní listy jaké dostali za záchranu života naši kluci z PMJ. Kancelářskou A4ku s černobílým tiskem v eurofólii za 1kč a k tomu bonus 3000kč. Něco jako facka za odměnu

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio