Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidové noviny: Policie umí hledat ztracené děti. Ale nesmí (REDAKCE)

Lidové noviny: Policie umí hledat ztracené děti. Ale nesmí
Rojnice - obvyklá a málo účinná metoda pátrání
Foto: PK

Policie zná velmi účinný způsob, jak hledat ztracené děti: pomocí jejich  mobilního telefonu. Zákon jí ale zakazuje jej využívat. Ve výjimečných případech policie podle zjištění Lidových novin (LN) zákaz obchází, aby ztracené rychle našla.

Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 01. 07. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu KARLINER 22:43:28 07. 03. 2009
default.png
Jsme na začátku Když si člověk přečte tohle, tak je jasné, že zatím jsme jen na začátku: www.zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=055&r=mfseverocech&c=1151821 Pohřešovaná byla 300 metrů od hotelu a byla nalezena až po čtyřech dnech pátraní. Smutná vizitka práce. Mám pocit, že hlavně Horská služba si v posledních letech bere podstatně větší sousto, než na které má. Pátrat po pohřešovaných by měli ti, kdo to umí a mají na to zákonná oprávnění.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X-SAT 21:57:09 07. 03. 2009
X-sat.jpg
Novela zákona o Policii ČR již tuto možnost přinesla. Díky bohu. § 66 odst. 3

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKY83 23:35:39 04. 07. 2008
default.png
Snad to projde Ahoj, doufám, že toto do novely projde. Snad potom budeme úspěšnější v hledání HLAVNĚ dětí!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BEDUINN 04:32:03 02. 07. 2008
default.png
Boha mojho... Nevěřím tomu, že by naši poslanci ( nevyjmenovaní) byli schopni uzákonit něco ku prospěchu lidem, a nejméně věřím tomu, že by tito poslanci ( nevyjmenovaní) nejen byli schopni, ale že by hlavně chtěli uzákonit něco ku prospěchu práce policie... která má zase sloužit lidem... Pánově posranci ( nevyjmenovaní),pokud budete pracovat na něčem co těm lidem má pomoci... tak ať z toho nevyleze žádný paskvil prosím...ju? Zdraví Beduin Martin Zapletal

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio