Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Lidé považují policii stále za nedůvěryhodnou (REDAKCE)

Lidé považují policii stále za nedůvěryhodnou
logo PČR
Foto: ilustrační
Už více než čtyři roky se důvěra veřejnosti v policii drží kolem 40 procent. Policejním vyšetřovatelům důvěřuje téměř polovina lidí (48 %). "Důvěra v policii i ve vyšetřovatele závisí především na politických názorech lidí. Nejlepší vztah k policii mají pravicově orientovaní občané, především sympatizanti ODS, nejmenší důvěru jí projevují stoupenci KSČM," komentuje svůj průzkum agentura STEM.
Autor: redakce
Publikováno: 21. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu POMAHAT 15:58:57 28. 08. 2008
default.png
Taky yh chtel podekovat... Panu Langerovi kery vede tudle slozku do zahuby....Dekuji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:05:35 25. 08. 2008
default.png
Reformy bídy Děkujeme TV NOVA a dalším hrobařům české policie jako MUDr. Langerovi a celé české vládě, která tuto ozbrojenou složku doslova dupe do země.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIPIN 19:22:36 22. 08. 2008
default.png
zas jen blá,blá - a,že ods-áci zrovna nejvíc věří policii,to dostali rozkazem od Langera aby tak odpovídali.Nevěřím těmto průzkumům ani za mák

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 17:20:22 22. 08. 2008
default.png
důvěryhodnost Co pan neministr nepolicie zasel, to právem sklízí. Jeho dlouhodobá kampaň proti policii ještě v době, kdy si hrál na stínového neministra sklízí jasné výsledky. Ostatně já mu to z celého srdce přeji...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio