Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Náborová kampaň pro práci policistů neslaví výrazné úspěchy (REDAKCE)

Náborová kampaň pro práci policistů neslaví výrazné úspěchy
ilustrační
Foto: l.h

Náborová centra policie zaznamenávají zvýšený zájem o práci policisty, ovšem do praxe nastoupí minimální počet nováčků. Zájemci mají o práci často mylné představy a mnozí neuspějí u psychotestů.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 25. 08. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTY 15:20:52 27. 08. 2008
default.png
Já mám taky teď nástup na praxi, policie by se měla více věnovat kritériím pro vstup k policii. Přijde mi to strašně slabé, dostane se sem každý a to není ono. Šel jsem k polici protože jsem chtěl a né abych neseděl na prdeli doma.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RADIS130 17:59:43 26. 08. 2008
default.png
U policie jsem necelý rok, ukončená ZOPka a nástup na praxy před sebou. V hlavě se mi honí, to co jsem čekal od PČR mi vlastně splnila. Také jsem poznal lidi co se k policii hlásí, vybráni a dodnes nemůžu pochopit jak se tak mohlo stát. Padlo to tu již několikrát, ten kdo chce pomáhat zůstane, ten kdo chce vydělávat hold za čas odejde. Samozřejmě zůstavají i to co nám kurví jméno, ale to je již na jinou debatu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 13:22:19 26. 08. 2008
default.png
V Praze a okoli... Je zajem o tuto praci veliky???Ohledne Prahy bych se nevyjadroval,tam vezmou kazdeho pro velikej podstav.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 18:02:50 25. 08. 2008
default.png
Bez cukru Mladí lidé velice brzy procitnou až pochopí realitu a systém této práce, která není ani finančně zajímavá (mimo ženského pohlaví). Policejní prezidium i pan neministr policie tento sbor nekompromisně likvidují.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 12:28:34 25. 08. 2008
default.png
To Peca: taky jsem slysel ze nejakej Stava je na tom s penezma bidne, ze by potreboval jeste par vil ci co, prej naka injekce 9 miliard nebo co >D Stat to prej neboli, ten ma prej totiz na vsechno :DDD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 12:25:27 25. 08. 2008
default.png
Jojo Kazdej si mysli ze z nej hned bude zasahovka nebo rovnou URNA ci co :DDD

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 12:24:44 25. 08. 2008
Peca.jpg
Re Stále dokola...stále dokola...5tis.poldů chybí a to je prostě realita. Převedení určitého počtu lidí z cizinecké policie nebo celní správy(teď pouze spekuluji) do volných tabulek není podle mého názoru řešením, je to jen hra s čísly. Využití X miliónů na nábor ( proč ne výběr?:o) ) by možná stálo za zvážení, zde je nepoužít na zaplacení "torza" policie. Jako skutečný pesimista vím, že ve společné pokladně jsou peníze na vyhazování na jiné "důležitější věci", neministr Langer si neřekne, odbory snad, ale Kalousek stejně nedá, protože potřebuje na vyplacení svých bratří - církve Amen † ☺

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 10:08:45 25. 08. 2008
default.png
..... Hmmm...hlavne ty psychotesty jsou tak dulezite kdyz slychame jak tam je perverzni policist a a nebo jak zastrelil policist av opilosti psa a majitele pejska...A hlavne ze psychotesty rozhoduji jaky je clovek...nejlepsi bude dobre rozjed zase nejakou novou naborovou kampan :D vsak proc ne :D plat ypolicistu jsou dobre a koneckoncu jak rekl pan Lagner...System je nastaven dobre :-DDDD Takze smele v pred s novou kampani, to zase bude o neco mensi plat...ach, skoda slov :D a hodne smichu :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FABI 09:23:00 25. 08. 2008
default.png
Málo peněz.. málo muziky Ani se nedivím, že moc lidí nejde pracovat k Policii. Chtělo by to přitlačit ve výplatě a lidí by hned bylo, že do roka by byl stop stav. Stačilo by ve zprávách zase reportáž, že Policie bude mít o 7000 Kč měsíčně více jako před šesti lety. Jestli si to ještě pamatujete?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio