Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Valorizace výsluh 2,2 % (REDAKCE)

Valorizace výsluh 2,2 %
Poslanecká sněmovna
Foto: redakce
Bývalí příslušníci „na výsluze“ budou mít alespoň nízkou valorizaci k 1.1.2009. Ministr Nečas předložil do vlády návrh na zvýšení důchodů.
Autor: redakce
Publikováno: 08. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZIMIC 21:12:22 11. 09. 2008
default.png
... jak bude rozhodovat?? snad nejde jen o platy!!!nenechám s sebou vytírat podlahu ani za pár kaček navíc!! buď se tam sejdem všichni a něco změníme nebo budem pořád jen kašpárci naší vrchnosti, která nemá o pol. práci ani páru...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KOSTA 21:31:58 09. 09. 2008
default.png
podle vedení NOSP se na základě výsledku jednání bude rozhodovat zda bude či nebude demonstrace podporovaná všemi odborovými organizacemi sdružujicími příslušníky a zaměstnance ozbrojených sborů.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio