Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zodpovědnost bez zodpovědnosti (REDAKCE)

Zodpovědnost  bez  zodpovědnosti
ilustrační
Foto: redakce
Život mladého policisty Romana Jedličky vyhasnul rukou vraha dne 3. 9. 2008 v Chomutově okolo půl osmé večer. Takto začíná většinou každá zpráva o smrti policisty. Úvodní věta se nemění, mění se jen jméno v nekrologu. Za nějakou dobu média zapomenou, že nějaký policista zemřel při plnění svých povinností. Policejní rubriky v médiích zaplní obvyklé skandály a úplatkářské aféry několika málo policistů.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 10. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 22:46:28 14. 09. 2008
default.png
vymývání mozků „Zhnuseny“, za tvůj příspěvek si zasloužíš „Pulicerovu cenu“. Takovou fíčovinu jsem už dlouho nečetl ani v Mf - dnes. Já myslel, že když už jsou ve funkcích lidé co nastoupili po r.1989 – nezatížení totalitní minulostí, tak že je již vše v pořádku! A tu máš čerte kropáč, oni jim stačili bolševici (ještě než byli odejiti) vymýt mozek. V tom případě navrhuji, aby byli do funkcí jmenováni pouze lidé, kteří z ČSR emigrovali k 31.12.1936 (pro sichr). To proto, aby jim náhodou „Ústav paměti národa“dodatečně nevybádal ( v těch dvou předchozích totalitách) nějaký škraloupek. Bože,bože to je žumpa……Že se táta s některýma neudělal na metrový dřevo. Mohl být alespoň ůžitek.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VLASTA 20:04:14 14. 09. 2008
default.png
Andre,tady je přetisk toho článku z Novinek 12. 9. 2008 11:11 - PRAHA Na upozornění strážníků, že na nástupišti je kouření zakázáno, muž reagoval slovy, že on na tomto nástupišti kouřit bude. "Strážníci proto po něm požadovali doklad totožnosti a přikázali mu, aby cigaretu uhasil. Muž, který jevil známky podnapilosti, si trval na svém a kouřil dál. Po dvou minutách cigaretu před strážníky vhodil do kolejiště, čímž se dopustil dalšího přestupku,“ uvedla mluvčí pražské městské policie Radka Bredlerová s tím, že hříšník se odmítl se strážníky bavit, natož aby zaplatil pokutu a podepsal sepsané oznámení o přestupku. "Poté si odhrnul bundu, aby strážníkům ukázal zbraň, kterou měl na opasku a říkal jim, že si přestupek vyřídí sám. Poté začal zbraň vytahovat z pouzdra,“ uvedla mluvčí. Strážníci proti němu okamžitě zakročili a pomocí donucovacích prostředků ho donutili zbraň vrátit do pouzdra a odvedli ho stranou od cestujících, které svým chováním ohrožoval. "Vzápětí bylo zjištěno, že má u sebe plynovou pistoli, která naštěstí byla bez nábojů. Policisté, kteří se dostavili na místo, muže poučili, že na veřejnosti se zbraň nevytahuje,“ uzavřela Bredlerová. Spáchané přestupky teď podle ní bude řešit příslušný správní orgán. Novinky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 19:31:13 14. 09. 2008
default.png
Andre tenhle se objevil, tamty ne tak nic, prostě ten odkaz na toho kuřáka je na novinkách v rubrice krimi, archiv,12.9.2008...odesílal sem rovnou odkaz a v novejch příspěvkách vpravo je to vidět a tady zatim nic

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 19:26:48 14. 09. 2008
default.png
re Andre mě se někak neobjevujou příspěvky tak já za to nemůžu, až to tam bude 4x :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE 15:16:33 14. 09. 2008
default.png
Kasper Nevíš o tom něco víc, prosím? Zajímalo by mě jak to dopadlo. Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 16:47:17 12. 09. 2008
default.png
ZEMĚ STRACHU Nečekaně dramatický byl pro příslušníky pražské policie ve čtvrtek večer zásah proti muži, který si na nástupišti Smíchovského nádraží zapálil cigaretu, přestože je tam kouření zakázáno. Kuřák jevící známky opilosti nejdříve strážníky ignoroval, poté na ně vytáhl zbraň.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZHNUSENY2 14:31:19 11. 09. 2008
default.png
článek Článek je napsaný hezky, ale pořád nic nového.To všechno už víme.Vymlouváme se na organizaci, že je zkostnatělá, ale nic neuděláme proto, aby se ledy pohnuly. Možná jste si také všimli, že od koryt odešli komunističtí pohlaváři a nahradili je 30-ti a 40-ti letí mladí policisté. Ale ouha, kámen úrazu je v tom, že tihle mladí, kromě toho, že mají vysoké školy a ambice se učili právě od komančských velitelů. Takže posbírali veškerá totalitní moudra a přidali k tomu kapitalistickou dravost. Mix je takový, že z nich jsou ještě horší zrůdy, než byli ti zatracovaní komančové a metody (chápejme různé druhy šikany a buzerace), které zavádějí jsou daleko drsnější, rafinovanější a bolestnější pro obyčejné četníky. Také jste už od někoho z managmentu slyšeli hlášku:"že je to dobou, doba je zlá atd.". Ano, vymývají jím mozky stejně jako před 20-ti lety soudruzi sami sobě. Nic se na vedení nezměnilo, před problémy se zavírají oči, nechce o nich nikdo slyšet. Všichni dělají, že je všechno v pořádku a snaží se nám vnutit svou optimistickou náladu, bohužel u vedení podpořenou tučnými platy. Nám ostatním už z platů zamrzl úsměv. Místo změn k lepšímu se policie propadá hlouběji do krize, ze které minimálně 4-5 generací nebude úniku. Když se podívám na dnešní nábor, tak tu dobu ještě prodloužím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 21:11:44 10. 09. 2008
Andras.jpg
Jo jo, tak to dopadá když se svět, kriminalita a neřádi vyvíjí, a je jich víc a víc. Nás je méně a méně, fungujeme na stejném principu. Přitom by stačilo tak málo. Dobré zákony dělají stále zhoršující mravy. Staré římské přísloví. Ale v této pohádkové zemi plné skřítků je to naopak. Čím horší je situace v zemi, tím absurdnější zákony vylézají na tento svět. Jsme jak dinosauři. Ti s nevyvíjeli tak dlouho, až vyhynuli.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 18:27:23 10. 09. 2008
default.png
Ufff Jeste ze ten Lukas pise daleko lip nez ridi :-D Ne.. peknej clanek, jako vzdy ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILHAUSS 17:51:40 10. 09. 2008
default.png
4 Honzad Jasně že ano, máš pravdu. Ale těm ostatním co sem nelezou to podstrčit přímo pod nos. Jen to jen jedna z možností. Ten příspěvek je fakt dobrý a zaslouží si i dobře prodat (myslím tím ho nabídnout a zveřejnit, jistě že bez fin. nároku).

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio