Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kanárkově žlutý autobus aneb opět jsou tu zlí policajti (REDAKCE)

Kanárkově žlutý autobus aneb opět jsou tu zlí policajti
ilustrační
Foto: novinky.cz
Policisté na dálnici D1 zastavili autobus Student Agency a při lustraci zjistili, že po řidiči autobusu je vyhlášeno celostátní pátrání. Plnili svoji povinnost a to si tedy dovolili příliš. Cestující i některá média opět prokázala, že Švejkův duch v České republice stále žije. Místo poděkování byli policisté označeni za hrubiány, floutky a provokatéry, kteří ohrožují lidské životy.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 14. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AGT 13:53:30 14. 09. 2008
default.png
Pomluva... Já jen k tomu TČ Pomluva. Nevim nevim..... Nás s kolegou kontrolovaný řidič nařkl, že jsme pod vlivem alkoholu při čemž nám nadával atd. Správní orgám však řekl, že je to slovo proti slovu takže pápá.....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PECA 13:21:59 14. 09. 2008
Peca.jpg
Nejhorší je, že zpravidla osobu v pátrání na příkaz k zatčení vezeš k soudu přes půl republiky, kde dostane od soudce 1 dopis s trestním příkazem a doporučením, aby si pro příště přebíral poštu a všichni odcházejí domů. Náklady na tyhle eskorty jdou na vrub policie a vlastně i daňových poplatníků. Snad se to s novým způsobem doručování zcela změní.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZUZANA 13:19:43 14. 09. 2008
default.png
re novinky.cz Nemá cenu plýtvat adrenalinem - často u diskuzí sedí jen náctiletí a hloupí lidé, co nemají co dělat a prostě z nudy plácnou něco do větru a nebo záměrně proto, aby Vám ten jed, co vypustí z úst, hnul se žlučí.. Mějte je tam, na čem obvykle sedáváte.. :o)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE 13:11:30 14. 09. 2008
default.png
2 dan: Dane... Víš proč sem rád, že jsem policista? Protože vím, že nejsem právě takovej, jaké jsi popsal ve svém příspěvku. Ať už civilové pomlouvají nebo ne, jsme tady od toho, abychom jim i přesto pomohli. Tak jak jsi popsal, by se zachovalo spousta lidí..o tom jsem přesvědčen...ale to, co policisty odlišuje od ostatních je to, že se nehledíme na to jakej ten člověk je, prostě se snažíme pomoci za každých okolností a jak nejlépe to jde. To je to Dane to, co nás odlišuje od "ostatních" (kteří to ovšem nevidí). A právě na to jsem nejvíce hrdý.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SSIPAL 13:05:42 14. 09. 2008
default.png
Odstavný Sorry Lukáši, ale psát že odstavný pruh je určen k odstavování a je bezpečné tam postavit autobus plný lidí... Základní "životní" pravidlo říká okamžitě opustit cokoli co postavím do odstavného a jít do bezpečné vzdálenosti, to asi nevzniklo díky bezpečnosti odstavného pruhu. Jinak řidič už prý zase jezdí, tedy zřejmě zas tak nebezpečný nebude.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAN 13:03:26 14. 09. 2008
default.png
Odplata To je supr...každý na nás nadává, ale když potřebuje tak ty ubožáci kvičí do telefonu na 158, ať už honem přijedem a nasadíme za ty podvraťáky krk. Každý z nás si tu práci vybral, protože chtěl pomáhat, ale kdybych věděl, že ten člověk nás pomlouvá kde jen může a tím mi stěžuje práci a snižuje mou autoritu u všech, tak bych na máják rozhodně nejel a nechal bych ho to pořádně sežrat....hnus...bylo by fajn jeden den zastávkovat a vidět jak by se to tu hroutilo...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRE 12:24:17 14. 09. 2008
default.png
Kolegové, Situaci se "žluťákem" komentovat nebudu, tam je to jasné. Už sem tu psal kdysi, že z těch názorů na Novinkách a podobných diskuzích je mi vcelku smutno. Nevím, jestli si ti "lidé" léčí mindráky nadáváním na nás, nebo proč...myslím, že se to stalo dokonce národním zvykem pomlouvat práci policie. Nevím, nechápu to, nepobírám to, mrzí mě to, štve mě to.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 12:12:24 14. 09. 2008
default.png
novinky.cz Cist tyhle diskuze nema vubec cenu. Tam je to akorat banda decek a provokateru. Nic kloudneho tam clovek nemuze ani cekat. Jinak to, ze je kazdej chytry jak radio, tj. u nas snad uz zvykem. Kazdy u nas v CR vzdycky hned vi nejlip jak by to melo cele byt. Chtel bych videt ty jejich protahly drsky kdyby policiste, dle nazoru "verejnosti" udelali to nejlepsi co mohli a nechali ridice jeste ridit,. Chtel bych je videt kdyby mu ruplo v kouli a zacal delat problemy s rozjetym autubusem plnym lidi. To by zase policajti byli idioti, ze ho nechali jeste jet a nesebrali ho rovnou :))) Proste klasika, vsechno spatne, a po bitve kazdej strateg roku. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUICEGUYS 11:21:47 14. 09. 2008
default.png
novinky.cz Právě jsem si pročetl diskusi k tomuto tématu na novinky.cz a opravdu to stojí za to. Tohle mi opravdu hlava nebere. Některé názory odpovídají věku max. 14 let. Doporučuji shlédnout.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JUICEGUYS 11:07:32 14. 09. 2008
default.png
souhlas Teď by bylo fajn, aby se zakročující policisté ozvali kvůli "vidění" pana Fajstavra. Když nás veřejnost pere i za zákroky dle zákona, měli by jsme se bránit, aby se to příště neopakovalo. Neměli bychom to jen tak přejít...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio