Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Šéf pražské policie Želásko odvolán (REDAKCE)

Šéf pražské policie Želásko odvolán

Foto: Petr Želásko přechází na policejní prezídium
(AKTUALIZOVÁNO 12.9. v 15.00: Rozhovor s Petrem Želáskem) Policejní prezident Oldřich Martinů navrhl současnému šéfovi pražské policie Petru Želáskovi jeho odchod z funkce, ten to akceptoval. Důvodem je podle policejního prezidia reforma policie. Želásko jako pražský velitel končí k 30. září tohoto roku a přechází do nové funkce na policejní prezídium. 
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 12. 09. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MARTIN-SKPV 23:09:59 10. 09. 2008
default.png
Škoda Pan Želázko, byl snad jediný z vedení pražské správy, kdo dokázal nahlas a před m.v. a p.p. říct, že by se mělo hlavně něco dělat pro policisty, kteří už nějakou dobu slouží a ne vyhazovat peníze za kampaň ze které vzejde něco přes deset nových policistů od začátku roku. Bohužel není a nebyl přisluhovačem a i přes to že odchází já na něj budu vzpomínat v dobrém, ikdyž s obavami, že ho nahradí někdo ze zde již jmenovaných, kteří budou Pomáhat a chránit, ale jen svoje židle a vrchnost na PP a MV.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 22:17:34 10. 09. 2008
default.png
Jeden z mála šéfů co se zastával řadových poldů a tlačil na to, aby byla zlepšena naše finanční situace... takže šup s ním pryč :-( Bůh nás ochraňuj jestli to opravdu vezme pan Bezouška, to je polda jen tím, že nosí uniformu. Také si pamatuju den o kterém tu píše NePo a i to co následovalo potom, tento člověk má za sebou tolik pomníčků, že by raději tu uniformu ani oblékat neměl ... Držme si kloubouky, pojedeme asi ze slušného kopce ....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDRAS 20:41:22 10. 09. 2008
Andras.jpg
Mrzí mě to. Odchází samí dobří lidé, kteří začínali od píky. Plk. Želásko tak začínal. Ví co je to ulice. Poznal to peklo a jde mu o všechny četníky. Moc si dovoloval, tak je uklizen na místo, kde není nebezpečný neministrovým zlořádům. Ach jo. Konec se blíží pánové a dámy, držte se.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FIXMAN 19:42:19 10. 09. 2008
default.png
Tohle odvolání se čekalo už od společné konference plk. Želáska a ministra Langra teď v létě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NEPO 19:32:00 10. 09. 2008
default.png
Jen si přeji, aby na uvolněné místo nenastoupil pan Bezouška, který svým rozhodnutím nechal zmlátit kolegy v Praze na Strahově, když žádali radiostanicí o pomoc, že jsou napadeni, a přitom o kousek dál bylo plno kolegů, kteří mohli zasáhnout, ale na jeho příkaz NIKDO nemohl jít pomoci napadnutým kolegům!!! Dodnes mi to leží v žaludku, jak pan Bezouška obětoval několik policistů, neboť tehdy nebyla politická vůle zakročit proti technařům, kteří se tehdy vydali z polí dělat bordel do Prahy. Tento pán NEMÁ a NEMůŽE už nikdy mít důvěru řadových četníků. To se prostě nedělá, obětovat v zájmu politické stability svoje lidi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEREK_ 18:23:40 10. 09. 2008
default.png
Nazyvejme to pravym jmenem Neb zbavme se nepohodlneho cloveka a dosadme si tam sveho Ivanova prisluhovace :-) Rozumim

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio