Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Při autonehodě byli vážně zraněni policisté (REDAKCE)

Při autonehodě byli vážně zraněni policisté
ilustrační
Foto: redakce
(Aktualizace 10. 10. 2008 v 14:20 hod.) Čtyři zraněné si vyžádala vážná nehoda u obce Vlačice na Kutnohorsku. Jednašedesátiletý řidič vozu Škoda Felicie se při předjíždění čelně střetl se služebním vozidlem Policie ČR. Ve vozidle byli zranění tři policisté. Pro vážně zraněnou policistku letěl vrtulník.
Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 09. 10. 2008
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VLASTA 19:43:52 09. 10. 2008
default.png
Kaspere, jestli jsem článek dobře pochopila tak viník DN je mezi zraněnými, z místa DN odjel řidič předjížděného vozidla, tedy asi ne viník. Ale možná jsem text článku špatně pochopila?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 19:08:34 09. 10. 2008
Lukas Heinz.jpg
re all Toto je ta nejhorší zpráva, co sem psal od smrti Romana Jedličky. Kolegové prosím držte té dívence a klukům palce. Myslete na ně. Hlavně ať to přežijí a jsou v pořádku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 19:05:08 09. 10. 2008
default.png
BEZOHLEDNOST NA SILNICÍCH. Smutný obraz dnešní společnosti plný násilí, krádeží a bezohlednosti. Přeji rychlé dopadení viníka i uzdravení.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio