Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Sbírka pro přítelkyni zastřeleného policisty vynesla přes 170 tisíc (REDAKCE)

Sbírka pro přítelkyni zastřeleného policisty vynesla přes 170 tisíc

Foto: Ve šťastnějších dobách

Chomutov ukončil sbírku pro přítelkyni zavražděného policisty Romana Jedličky, který zemřel loni 3. září při pronásledování několikanásobného vraha. Policistova partnerka byla v té době těhotná, v prosinci porodila holčičku. Od loňského září se vybralo přes 170 tisíc korun.

Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 10. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PETRA 21:46:58 19. 01. 2009
default.png
Dobrý den, jmenuji se Petra a jsem sestra Romana.Chtěla bych opravit některé komentáře, které se týkají veřejných sbírek.Částka , která byl zveřejněna v těchto dnech byly sbírka , kterou vyhlásil Chomutov .Většinou přispívali lidé z chomutovska na účet nebo do kasiček umístěných v supermarketech. Sbírka, kterou uspořádali sami policisté a do které přispívali odbory, krajské správy i jednotliví policisté je vysoká částka.A proto bych chtěla touto cestou za dceru Romči Natálku ,poděkovat široké veřejnosti a hlavně Vám policistům za finanční pomoc pro malou. Je vidět, že držíte při sobě. Vím, že nám to Romču nevrátí, ale v životě jí to pomůže, když to nemůže udělat její táta. Vždycky jsem byla na Romču hrdá a pyšná, že se stal polisistou, fandila jsem mu a prožívala s ním i problémy, které máte a s čím vším se musíte potýkat a vyrovnávat. Dávejte ne sebe pozor, ať není další rodina nešťastná jako ta naše.S úctou Petra.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNYJFK 01:04:25 12. 01. 2009
johnyjfk.jpg
všem pokud mě mysl nešálí, existuje nadece, kterou kdysi založil snad společnost Goja music či něco takvého a byla propojena snad i s božským Karlem Gotem, který nedávno z nadace vystoupil. Hlavním úkolem nadace, bylo zabezpečit neletilé děti a to až do dob ukončení studia na VŠ a to hasičů, policistů a příslušníků jiných ozbrojených složek, kdy jejich zákonný zástupce položil život při plnění služebních povinností, což tento případ plně splňuje. My ostatní si z toho můžeme vzít poučení, že doba je zlá a kdejaký "drban" Vás dneska smahne než aby šel do lochu, protože a poněvaž soudní systém je takový jaký je .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KASPER 20:54:54 11. 01. 2009
default.png
DEVASTACE POLICIE Langer totálně zdevastoval policii a dnes k policii nikdo nechce a proto se bere se i odpad. Když jsem nastupoval, tak se nás hlásilo 54 na 3 místa. Když mě vzali, tak jsem si připadal, že jsem se dostal mezi nějakou elitu, kam se jen tak každý nedostane. Nyní je situace zcela opačná a nikdo se nehlásí a mám pocit, že jsem někde, kde berou každého a je mi z toho dost špatně od žaludku. Po 10 letech končím. Pokud si jinde vydělám i méně, tak mi to nevadí, ale nechci se již stydět za to , že jsem policajt.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 23:45:34 10. 01. 2009
default.png
Nejsem si jistý... ... ale mám za to, že toto je sbírka od lidí v Chomutově, vedle toho byla ještě nejaká sbírka policistů pořádaná UBS a možná ještě nějaká, ne?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLACKPOWDER69 23:05:26 10. 01. 2009
default.png
není třeba... ...takové smutné věci probírat způsobem, který zde uvádíte, nikomu nic podobného nepomůže, kdo chtěl svou účast s pozůstalou rodinou vyjádřit, ten měl možnost a více to prosím nerozebírejte. Chci se trochu zastat té "veřejnosti", kterou to údajně zas tak nezajímalo, protože příležitost, kterou jsme spolu s mými přáteli veřejnosti v našem okolí nabídli, plně a s obrovskou podporou pozůstalé přítelkyni i celé Romanově rodině, přijali. Všem dotčeným moc držíme palce.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 19:26:17 10. 01. 2009
Pim Burger.jpg
Zklamání Pro mě osobně je výsledná částka celkem velkým zklamáním. Na to, že je v ČR kolem 30000 policistů, tak to znamená, že jich moc nepřispělo. A to si ještě vemte, že jistě přispěla i spousta nepolicistů. Naopak se mi líbí gesto vietnamské menšiny, která posbírala samotná skoro totéž, co všichni policisté dohromady.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu M4RTIJN 19:18:04 10. 01. 2009
default.png
jak píše goorOO, žádná částka jí ho nenahradí. Ale podlě mě je to velice nízká částka. Položil život za lidi, ovšem sbírku dělali pouze jeho kolegové - to je k smíchu. Veřejnost to zase tolik nezajímalo. Holt český národ je bohužel jen banda, nic víc, nic míň. Martin.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu V33L 19:12:01 10. 01. 2009
default.png
v33l takové peníze by měla jeho přítelkyně od státu dostávat každý rok- ten člověk pracoval pro tuto společnost!!!!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GOOR00 10:02:25 10. 01. 2009
default.png
Je jasné, že žádná finanční částka lidský život nenahradí, ale jsem rád, že se vybralo alespoň toto. Jediné co mě osobně štve je fakt, že vybraná částka je nižší než navýšení platu a odměna na konci roku jediného bývalého okresního ředitele. Protože tito lidé byť podepsali stejnou přísahu, své životy nikdy pro nikoho nenasadí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio