Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

iHned: Takto bude vypadat domácí vězení v Česku. Hlídat budou soukromníci (REDAKCE)

iHned: Takto bude vypadat domácí vězení v Česku. Hlídat budou soukromníci

Foto: Náramek místo mříží
V domácím vězení budou brzy sedět tisíce lidí. Ohlídají je elektronické náramky, které stát pořídí od soukromé firmy. Méně závažné zločiny, jako třeba krádeže nebo autonehody, totiž budou moci soudy od příštího roku trestat domácím vězením.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 22. 01. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SCOTISH 22:16:36 22. 01. 2009
default.png
dobrý nápad? Nevím, na jedné straně to zní jako dobrý nápad už jen v tom, že se ušetří na flákačích ve vězení.Na druhou stranu co je to za trest,zákaz vycházek od 20:00do5:00? to je spíš k smíchu hlavně krást a dělat nehody se může i přes den.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio