Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dopravní policie chce vlastní logo (REDAKCE)

Dopravní policie chce vlastní logo

Foto: Dopravní policie chce logem oslavit své devadesátiny
Zprávu o iniciativě Ředitelství služby dopravní policie k vytvoření vlastního loga přinesl dnes server lidovky.cz. Současně vyzývá čtenáře, aby se zapojili se svými návrhy a posílali je na adresu internet@lidovky.cz; nejlepší z návrhů mají být posléze zveřejněny.
Autor: Michal Tošovský
Publikováno: 05. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZELENA-SVESTKA 13:35:42 08. 03. 2009
Zelená švestka :-).jpg
Logo? Myslím, že by se místo blbin měli kolegové z DI, hlavně skupin dohledu, zamyslet nad tím, že jejich práce je na ulici a ne v autě za bukem. V našem městě jich je teď 25 a jezdí po 4 v autě, místo toho aby vylezli na křižovatku místo hlídkové služby. Neříkám, že by policisté z OO neměli hloídat BESIP, ale na to jsou hlavně DI 1.sk.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio