Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista kandiduje ve volbách za nacionalisty (REDAKCE)

Policista kandiduje ve volbách za nacionalisty

Foto: Ilustrační
Policista a zastupitel středočeské obce Vraný, Jaroslav Bernášek, kandiduje ve volbách do Evropského parlamentu za Národní stranu. Tu média označují často jako nacionalistickou. Policista není členem strany. Informaci přinesly Lidové noviny a my ji přetiskujeme v celém znění:
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 10. 03. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 21:38:23 10. 03. 2009
default.png
nevím co řešíte .. v článku je jasně popsáno, že dotyčný využívá pol. strany a veze se na kandidátce.. jde mu asi jen o svoji obec, tam se dostane jen na kandidátce.. pokud se distancuje od cílů dotyčné strany a splňuje ostatní zákonné podmínky, tak proč ne. Uvědomte si, že policista má svá práva i jako občan a v tuto chvíli jim máme sakra moc zkrácených...!! To by mělo být hlavním tématem diskuze, proč jsou policisté na svých právech kráceni, bez odpovědné náhrady. Neřešil bych jednoho z nás, který chce něco dělat pro svoji obec.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 20:52:18 10. 03. 2009
Pim Burger.jpg
TadeasB Mýlíš se, policista může mít příjem, ale jen za zákonných podmínek. Jedná se třeba o pedagogickou činnost a nebo je tam, myslím, právě i výkon veřejné funkce. Jinak na kandidatuře policisty do obecního zastupitelstva nevidím nic špatného-spíše naopak.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARLINER 20:36:14 10. 03. 2009
default.png
4: TadeasB Zastupitel v nějaké vesnici, městečku a městě určitě není placená funkce. Myslím, že ve vetšině obcí je placený maximálně starosta, ale ani to není všude. Ve městech je placený starosta (resp. primátor) a jeho náměstci, někdy i další radní. Ale zastupitelé (a ve většině obcí ani radní) nejsou placené funkce. Takže tady bych problém neviděl.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TADEASB 20:27:21 10. 03. 2009
default.png
Zastupitel? A já myslel, že policisté nesmí mít jiný zdroj příjmů...? Nebo se pletu?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEPULCHER 19:24:39 10. 03. 2009
default.png
re. catani A co potom celé policejní prezídium, kde sice ve straně nikdo oficiálně není, ale jsou to jen a jen politické loutky ministerstva? A co sám ministr, který autoritu policejního sboru snižuje téměř všemi svými aktivitami?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HONZAD 19:10:51 10. 03. 2009
honzad..jpg
Catani: Policista prece nepozbyva sva ustavni prava, treba byt volen, nebo ne? Osobne vidim jako vetsi problem skrytou politizaci police, tedy situaci kdy si politicke strany v policii vydrzuje svoje lidi, takove svoje "lobby" No a pokud by to melo byt tak, jak v podstate pises, Catani, tedy ze policiste by se nemeli pripujcovat ve prospech aktivit politickych stran, tak to by si meli vzit k srdci i nekteri celni predstavitele UBS, kteri maji k jiste parlametni politicke strane vice nez blizko ... Poikud by clovek tedy nechtel rici, ze jsou takrka vlivovkou

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:49:49 10. 03. 2009
default.png
..... Je absolutně nevhodné, aby se policista politicky angažoval v jakékoliv pol.straně. Je to vědomé jednání policisty, které snižuje autoritu samotného policejního sboru a znehodnocuje nestranost, vysokou profesionalitu ostatních policistů v očích veřejnosti. Pokud někdo namítne, že co není zakázáno je dovoleno je to jeho názor, který z právního hlediska je odůvodnitelný, nikoliv však z hlediska postavení policie v očích veřejnosti. Přesto, že není členem pol.strany je jeho politická angažovanost zřejmá, to je dle mne absolutně nepřípustné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio