Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policisté absolvovali vojenský výcvik (REDAKCE)

Policisté absolvovali vojenský výcvik

Foto: Hlavní část výcviku se odehrála v brdském vojenském prostoru
Ve dnech 11. až 12. srpna 2009 se u 13. dělostřelecké brigády v Jincích uskutečnil další dvoudenní nepřetržitý výcvik nových příslušníků Policie České republiky ze Školního policejního střediska Solenice. Tento výcvik je již třetím rokem pevnou součástí jejich základní přípravy. O spolupráci vojáků a policistů informoval server 13. dělostřelecké brigády.
Autor: Dušan Stuchlík
Publikováno: 25. 08. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FRANTA2 21:08:15 26. 08. 2009
default.png
catani: "Ono člověk se už jenom pousměje, když se tady někdo ohání absolvovanou vojenskou službou na konci devadesátých let." Och bože, ty budeš asi velký drsňák... možná by tě mohli po smrti vycpat a dát do policejního muzea, jako posledního opravdového chlapáka, co byl na opravdové vojně, opravdové zopce a vůbec byl tak opravdovej, až to bylo k neuvěření:-P

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FRANTA2 21:03:17 26. 08. 2009
default.png
catani: Výborný nápad, a ideální by bylo, posílat tam i ty starší zocelené kusy - pro ty by to byla určitě hračka, jako ostatně všechno:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:28:05 26. 08. 2009
default.png
... to bude tím, jak pořád malují trávu na zeleno, kameny na bílo a asfalt na černo.... prostě tam byl a nestíhají ho obnovit, armáda je vždy rychlejší .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 18:17:02 26. 08. 2009
default.png
srandičky:-) No ono asi nezbývá než se tomu smát, takže ještě trochu přidávám:-). Tu fotku co je u článku si otevřete na stránkách army ve větším rozlišení (odkaz na konci článku). Nevím jestli chodníky patří armádě, ale to je asi jedno. Ve spodní části fotky jsou krásně vidět červené hmatové dlaždice, které pomáhají nevidomým, jelikož je navedou na přechod pro chodce. To samé na protější straně chodníku. Kdo na snímku najde přechod pro chodce tak má u mě flašku:-) Už vidím titulky v blesku "Armáda v Jincích posílá slepce na smrt pod kola transportérů" :-))))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 15:31:24 26. 08. 2009
default.png
appalacio, To já myslel, že už žiju v oranžové pár měsíců:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 15:17:09 26. 08. 2009
default.png
for x1-eay já bych tě jen poopravil. zelené maso se neomývá, se přemalovává na modro a šedo .-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 21:57:55 25. 08. 2009
default.png
4oo Jenomže když je to na stole zkažené, tak to hodím do koše a nevařím z toho. Policie je jako supermarket, kde se omývá zelené maso a tváři se jako že nabízí čerstvé. Kdo to dovedl od kvality k výseku asi víme...:-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OO 19:40:51 25. 08. 2009
default.png
catani Hezky jsi to napsal, ale vařit se dá jenom z toho, co leží na stole:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 18:02:36 25. 08. 2009
default.png
.... Dva dny? Takový výcvik by měli absolvovat po celý rok, každý den během ZOPky společně s výukou zákonů a policejní teorie, není jiné cesty, jak udělat z policistů zase chlapy a zvednout prestiž tohoto povolání. ZOPky by měli být elitní roční přípravné školy, které by byly i zároveň sítem pro nováčky. Pokud někdo není schopen si v zájmu povolání (poslání policisty), každý den plnit řádně povinosti a přizpůsobit se určitému režimu, jak si je bude plnit na ulici, kde mu a jeho kolegům půjde o zdraví a život, nebo budou muset zachraňovat život a zdraví občanů či majetek s nasazením svého života. Ono totiž ti co dnes náborují a i částečně vedou polici jsou úplně odtrženi od reality současné každodenní policejní práce. Je to o vůli, ctižádosti a schopnostech, nikoliv o egu, o kterém u mladých nových kolegů nepochybuji. Ono člověk se už jenom pousměje, když se tady někdo ohání absolvovanou vojenskou službou na konci devadesátých let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FANDERAS 15:22:47 25. 08. 2009
default.png
pražáci? Bude něco takového i pro nováčky z pražské zop? Myslím, že by to stálo za to!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio