Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry (REDAKCE)

Demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry
demonstrace bezp. sborů 2008
Foto: nos pcr

(AKTUALIZACE z 21.12.2009 na konci článku!) Dne 9. prosince 2009 se v Praze uskuteční demonstrace policistů, hasičů a zaměstnanců rozpočtové sféry. Důvodem demonstrace je nesouhlas se snižováním jejich platů v roce 2010 o 4 procenta.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 12. 2009
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 19:16:09 08. 12. 2009
default.png
For Out Ono není ani tak problém, kdyby zvítězila pravice. Ona by totiž v naší zemi nějaká musela být, strany jako ODS či TOP 09 jsou v zahraničí považovány, ať už dělají naši redaktoři nezávislých novin a televize cokoliv, za ultrapravici či retropravici z 30 let minulého století, vždyť s ODS se v evropském parlamentu nechce kromě anglických konzervativců a několika rakouských nacionalistů nikdo bavit a nic mít. No a pokud se podívame na na poziici krajní levice a pravice, zjistíme, že tyto dva směry se svými prostředky vládnutí a udržování moci vůbec, ale vůbec neliší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 19:05:42 08. 12. 2009
default.png
For generační špunt Samozřejmě, že mám na mysli ty co se chovají jako bolševici ať už levicoví či pravicoví. No pokud se jedná o pány, které si uvedl, tak jenom dokazují, že děti bývalých aparátčíků, kdy kromě Nečase jehož otec se jako křesťan angažoval v Národní frontě byli všichni moneklatůrními kádry, kteří si kdysi žili nad poměry a kvůli kterým tady vlastně ta fidlovačka byla, takže převzali moc a otočili i se svědomím rodičů a svým o 180 stupňů doprava. Velice dobře současnou situaci vystihuje hláška z filmu Kurvahošigutentag. Mi nevadí, že si vstúpil, mi vadí, že si vystůpil.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUT 18:56:56 08. 12. 2009
Out.jpg
Rotný Mirek v KSČ skutečně nebyl, jelikož když chtěl vstoupit tak mu jeho (dnes již v podstatě bývalá) manželka pohrozila rozvodem. Tak nevstoupil, takovej to byl formát:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 18:44:28 08. 12. 2009
default.png
re Catani, jistě jsi zde svým příspěvkem leckoho pohladil na duši. Je pravda, že zák. 100/1970 o služ. poměru přísl.SNB byl v řadě případů horší než zák. 361…..,zejména co se např. týká výše příspěvku za službu a min. věkové hranici nároku ( 40 let ) a pod. Dost toho pamatuji, ale že by bolševik někdy snižoval plat státním zaměstnancům to nepamatují ani starší kolegové než jsem já. I když kantoři, zdravotníci a některé další profese nebyli nijak zvlášť přepláceni.Ani mě nenapadá žádný další „demokratický“ stát který by se takto ke svým zaměstnancům choval.V okolí snad také Polsko dluží policajtům za různé příplatky. Naše kapitalistická elita si je při svých zlodějnách tak sebejistá a nad věcí, že má státní zaměstnance zcela u prd….!A to se ještě bude zvyšovat DPH a spotřební daň.Jsem zvědav, kdy budou spočítány škody Tupohlávkovy vlády za "rovnou daň" a strop v placení soc. a zdravotního pojištění!Ve většině "světa", kam se tak cpeme je princip solidarity. Apropos, nevíš od kdy byli Kalousek, Vidím, Nečas, Íčko, Tupolánek a někteří další v KSČ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu B-KARASEK 18:17:17 08. 12. 2009
default.png
Plně podporuji návrh ČSSD, aby nedošlo ke snížení platů státních zaměstnanců a zítra se uvidíme v Praze. Nehodlám nést důsledky nezodpovědné politiky ODS, která snížila daně a další odvody nejbohatším, čímž došlo k výrazným výpadkům příjmů do státního rozpočtu. Nyní se ODS jako již tradičně ke své zodpovědnosti nehlásí a chce finanční prostředky do státního rozpočtu získat z kapes státních zaměstnanců. Politika ODS je devastující pro obyčejné lidi a doufejme, že ve volbách utrpí drtivou porážku. Pokud zvítězí pravice, pánbůh s námi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 17:00:46 08. 12. 2009
default.png
Arogance moci V Evropě jsou státy které jsou několika násobně zadluženější a ve větším propadu než ČR, žádný stát však nesáhl na výdaje pro státní zaměstnance, protože ví že je to základní servis pro občany. Hold v těchto státech nestudovali ani ekonomičtí experti či premiéři vlád školy podobné jako v Plzni a umí si s tím poradit, né jak u nás tak nějak se s policisty a hasiči se vyrovnat po bolševicku. Ale co od bývalých komunistických funkcionářů, kteří se po 20 letech od fidlovačky znovu dostali k vládní moci čekat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BANDITA 15:51:27 08. 12. 2009
default.png
propad Pokud se opravdu uskuteční to co je výše popsáno, tak si myslím, že je to poslední kapka jak demoralizovat a destabilizovat policii, nehledě na to, že policisté a zaměstnanci policie jako i jiné složky pod služebním zákonem již v posledních letech přinesly dostatečnou obět solidarity a nemyslím si, že by jsme měli být tím nejvíce postiženi, pokud si to neumí uvědomit je opravdu čas k tomu abychom se sjednotili a hodně hlasitě se ozvali, nikdo jiný to asi za

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GENERACNI-SPUNT 12:22:36 08. 12. 2009
default.png
demo 2009 Podle sdělovacích prostředků má být ve 13.00 na ČT 24 vystoupení zástupců zainteresovaných složek!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio