Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Diskuze není slabost a oponent není nepřítel ! (REDAKCE)

Diskuze není slabost a  oponent není nepřítel !
ilustrační
Foto: Internet

Jako policista v práci často používám autoritativní způsob mluvy.  Asi těžko budu mluvit s pachatelem trestného činu stylem: „Myslím, že bych vás měl sebrat, máte na to jiný názor nebo se shodneme“?  Asi by tak vznikla dlouhá filozofická debata s pachatelem v Sheakespearovském stylu, Sebrat či Nesebrat.  Autoritativní způsob komunikace si ale vybírá svoji daň.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 19. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 23:48:15 18. 03. 2010
Chip.jpg
Jenže oni to doktoři velice často říkaji:-) Ale když jde člověk k lékaři, tak ho většinou něco bolí a všichni jsme takhle malinký. Takže na doktory si většinou nestěžujeme... Na rozdíl od četníků...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 23:31:15 18. 03. 2010
Pim Burger.jpg
Pikolo Já zase myslim, že je to spíš o přístupu daného policisty. Když přijdeš do špitálu, tak taky očekáváš nejlepší možnou péči a zacházení a ne to, že ti doktor řekne, že se moc koukáš na Dr. House a že za 30Kč si ty zaražený větry můžeš vyléčit sám, protože on na tohle buhví kolik let nestudoval a včera měl noční... Takže asi tak...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIKOLO 22:56:40 18. 03. 2010
default.png
Lidi Mezi náma oznamovatelé dokážou být otravnější než pašík. Koukají na kriminalku Las Vegas a pak přijdou s neskutečnýma chytrostma jako třeba detektor lži nebo rozbor DNA u kradeže nakupni tašky za 500 Kč. Pak jsou schopni se rozčilovat, že nepřijel celý kriminalistický tým i s Sherlockem Holmessem

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 19:36:07 18. 03. 2010
Lukas Heinz.jpg
Re To je známá nemoc policistů. Miliony řečí o tom, co všechno je špatně. Ale před nadřízeným maá většina poldů stažený zadek. Kdo nic nechce, nic nedostane. Kdo se nezeptá, nic se nedozví. Kdo se neozve, ten souhlasí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu D-VANDROVEC 19:29:18 18. 03. 2010
d.vandrovec.jpg
Dobře řečeno... A neplatí to jenom vně, ale i uvnitř policie. Spousta kolegů se pouští do "debaty" jen když dostnou nějaký úkol :-) Pamatuju si jak nás ve škole nutili stoupnout si před 200 lidí, něco přednést a reagovat na případné dotazy. Super zkušenost! Mimochodem všimli jste si, kolik lidí před služebním srazem nebo poradou remcá a když pak mají říct něco k věci tak mlčí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio