Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní šéf státu Viktorie zadržen na letišti v Canbeře (REDAKCE)

Policejní šéf státu Viktorie zadržen na letišti v Canbeře
Simon Overland
Foto: www.whatsonxiamen.com

Není to tak dávno, co média přinesla zprávu o nepovedeném testu bezpečnosti na slovenských letištích, kdy příslušníci slovenské policie vložili do zavazadla nic netušícího pasažéra na lince do Irska plastickou trhavinu. Devadesát gramů výbušniny bez rozbušky objevila až irská policie po upozornění slovenských úřadů. V minulém týdnu podobný případ otřásl i Austrálií, když byl na letišti v australském hlavním městě Canberra zadržen vrchní policejní komisař státu Viktorie.

Autor: Ivan Kolařík, OAM, redakce
Publikováno: 28. 03. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FS2 12:49:26 30. 03. 2010
default.png
re Austrálie je divná země :-))) Stačí se podívat na ten dokumentární seriál v TV o vyšetřování závažných zločinů v Austrálii, kolikrát už tam mají jasného pachatele vraždy, ale dál sbírají důkazy, zatímco on si běhá po svobodě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PIM-BURGER 21:22:05 28. 03. 2010
Pim Burger.jpg
Chip Ono jde spíš o to, že on jako policejní ředitel by měl jako první a nejvíc dodržovat zákony, i když je samozřejmě nepravděpodobné, že by chtěl převzít vládu nad letadlem, a pak jde také o princip. Vem si, kdyby plnej zásobník nenašli u policejního ředitele, ale u Australana jménem Ibrahím Al-Malik. Ten by za to dostal doživotí. A vo tom to je. Nehledě na to, že se mu podařilo v klidu projít se zásobníkem na palubu letadla. Malý dodatek: Asi si budu dávat víc pozor, kdo se mnou sedí v autobuse...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 21:09:46 28. 03. 2010
Chip.jpg
To je ale demence. Přísný trest? Prostě zapoměl v baťůžku zásobník. Maximálně nějaká nedbalost. Kdykoliv já prohrábnu kapsy a baťůžek, vyhrabu minimálně 20 nábojů. Je to daň, zá práci kterou dělám. Naštěstí jezdím maximálně do Brna se Sudentagency, takže takové faux pas nehrozí:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio