Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Bunda Brixton Police (REDAKCE)

Bunda Brixton Police
Bunda nejen na zbraň
Foto: Brixton

(Aktualizace ze dne 8. 12. 2010 dole). Se zajímavou novinkou, bundou Brixton Police, přišla společnost Leather Tra ding, vyrábějící koženou konfekci a motooděvy.  Jde o zkušební kusy kožené konfekce upravené tak, aby do nich bylo možné umístit střelnou zbraň či další výstroj. Firma chce při výrobě uplatnit připomínky příslušníků ozbrojených sborů, týkající se umístění výstroje nebo dalších úprav.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 08. 12. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X1-RAY 16:01:59 18. 12. 2010
default.png
Obecně nějak nechápu, k čemu by to bylo... Když už nosíš zbraň, máš jí mít vždy při sobě. Pokud např. půjdeš na kafe s kontaktem, tak budeš vypadat buď jak idiot, protože furt budeš sedět v bundě, nebo jí hodíš přes opěradlo židle a koleduješ si o průser. Řízení auta to samé, bezpečnostní pás přímo přes zbraň.
Podle mě je to další nesmysl jak vytáhnout z lidí peníze, v dnešní době existuje dostatek typů pouzder i pro nošení zbraně na opasku ve vyšší poloze (pokud někdo preferuje kožené bundy do pasu nebo bomber) a nemusím se bát bundu svlíknout.
Sám mám dvě pouzdra vnější + jedno vnitřní (na léto ke kraťasům) a bohatě stačí.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAGORCZ1 13:57:45 18. 12. 2010
default.png
No, co k tomu říct... šílené umístění zbraně, efekt pupíku:) a hlavně, když to bude nosit policista v civilu a budou všechny bundy stejné, tak rovnou můžou nosit služební bundu s nápisem POLICIE. ( KZO nejsou slepí )
A jak psal Lukáš, 6.000,- za kus???? Ani náhodou
Pamatujete ty staré kožené bundy co nosili němečtí policisté? Sice to byl -mundůr-, ale s kevlarovou vložkou, která nešla proříznout ani probodnout nožem. Myslím, že tímto směrem by se mělo základní vybavení policie posunout, a ne udělat hnusný křivák za nehorázné peníze. Představte si
už taťku v letech s pupíčkem v téhle kreatuře....:)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZIMIC 20:14:42 10. 12. 2010
default.png
Spíš bych to viděl na zbraň klasicky na pravé straně na boku, krytou spuštěnou rukou a rozepínání trhem levé ruky z pravého boku. Po té tasení klasicky pravou jako z pouzdra. Sice by byla zbraň asi dost vysoko což by komplikovalo tasení v případě větší vrstvy oblečení nebo tuku:), ale myslim, že pořád lepší než ta strašná boule na břiše co je tam tak strašně vidět a dělá to fakt nenápadný pupek teda aspoň pro lidi co ho normálně nemají. Koženou bundu nosim takže s touto samo osobě jako bundou nemám problém ale na nošení zbraně bych ji díky tý bouli z fotek nechtěl ani zadarmo.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 08:56:41 09. 12. 2010
default.png
BUnda vypadá slušně. Pár připomínek by bylo, ale je potřeba vidět bundu ze všech stran a vnitřní vybavení. Pokud chce firma připomínky, ať nafotí bundu s člověkem ze všech úhlů, s zvednutými rukami a dále bundu bez člověka.Mám na mysli vnitřní kapsy, vybavení atd. Nevidím větrací otvory, nevidí, vnitřní kapsy, nevidím, podšívku atd. Dále by bodlo základní info o použitých materiálech, zejména ta podšívka...

Pokud firma bude šít přesně podle požadavků ozbr. profi veřejnosti, bude z toho hit...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAEN 11:00:30 24. 06. 2010
default.png
Zdravím, budna vypadá suprově. Nebyla by i fotka ze zadu a jak je uspořádán vnitřek bundy? Cena je také ucházející...myslím, že zájemců se najde dost!!
Jaké jiné vybavení by mohlo být ještě v kůži? Kalhoty? Vesta? Viděl jsem i kombinézy pro moto policii a taky dobré:-)M.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUDEK 15:11:13 02. 06. 2010
Luděk.jpg
A už je možno si ji někde zakoupit? Moc se mi líbí..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 00:17:41 11. 05. 2010
Lukas Heinz.jpg
Přesná cena není zatím stanovena, ale neměla by pro příslušníky ozbrojených složek přesáhnout hranici 6000Kč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu EYE 16:52:34 10. 05. 2010
default.png
Šel bych do ní, ale kolikpak stojí ta krása?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio