Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Dohoda při studiu VŠ - proplácení cesťáků

Ahoj všichni kolegové, chci se zeptat, jsem ve služebním poměru PČR, teď se hlásím na PA ČR , pokud se tam dostanu a v práci dostanu , tkz. "dohodu" , tj. že když budu ve škole, bude to bráno jako bych byla v práci, tj. 7,5 hod. za každý den. Mám nárok na cesťáky do školy a zpět ? Máte s tím někdo zkušenosti , poradíte ??? Jsem až z Moravy, takže kdybych se dostala na PA ČR , určitě by mi ty proplácené cesťáky hodně pomohly... dík za rady :o))) L.
LUCKA123 :: Datum založení: 19. 05. 2010 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PITRIS 15:59:34 26. 05. 2010
default.png
není zač. Pochybuju, že by ti dali dohodu na mimoresortní školu. U nás na oddělení pár lidí studuje civilní školy a musí všechno dělat z volna... A navíc v lednu přišel od našeho pana ředitele slint, že od ledna se nebudou dávat dohody vůbec... Teda aspoň u nás na kraji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUCKA123 13:39:21 26. 05. 2010
default.png
Díky moc za rady. Ty dohody dávají čistě a jen na policejní školy, že ? Máte ji někdo na nějakou jinou školu , třeba ekonomku ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 08:50:13 26. 05. 2010
default.png
Pitris: mám pocit, že letos se proplácí ne vlak, ale autobus. Asi nějáká chytrá hlava viděla, že Jančura jezdil některé trasy za korunu a šetřit se prostě musí. Jinak si ten autobus vysvětlit neumím.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITRIS 20:39:41 25. 05. 2010
default.png
Pokud dostaneš dohodu, tak je to přímo uvedeno v zákoně o služebním poměru. §148 je jízdné, ale proplatí ti jen vlak 2. třídy ( a myslím, že jen s tím slevovým kuponem, ale nevim jak je to u Vás na kraji...) Dále §73 je o poskytnutém volnu při studiu (máš tam nárok, pokud studuješ na volno na zkoušky, a pod...). Nám to jízdné proplácí jako vlak, ikdyž jedeme svým autem. Taky na některých krajích chtějí, pokud chceš proplatit jízdné, aby jsi měla uzavřené havarijní pojištění u auta, ale u nás to nevyžadují... Co vím, je to individuální kraj od kraje. Lepší se zeptat na mzdové účtárně... Ale pokud budeš jezdit vlakem, tak tohle nemusíš řešit :)
P.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUCKA123 14:40:36 25. 05. 2010
default.png
a prosimtě je na to vydaný nějaký pokyn nebo tak něco, kdyby mi to nechtěli uznat, tak abych se mohla bránit, že na to nárok mám... dík L.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PITRIS 14:08:01 24. 05. 2010
default.png
Ahoj, já studuju VOŠ v Holešově, mám dohodu a cesťáky mi proplácí... Nevím ale, jak tam budeš jezdit ty. My tam jezdíme jednou měsíčně na celý týden a máme k tomu i stravné (tedy ti, co mají již po služební zkoušce, pokud ji ještě nemáš, máš nárok jen na cesťák bez stravy). Taky máš nárok na proplacení cesty v případě zkoušky ve škole.
Pitris

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio