Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vrakoviště: Test teleskopických obušků a jejich nástavců (REDAKCE)

Vrakoviště: Test teleskopických obušků a jejich nástavců

Foto: TILIUS, o.s.

Jakožto dlouholetý nositel teleskopického obušku od firmy ESP jsem si chtěl vyzkoušet jak obstojí produkty této firmy v souboji se sklem automobilů a jak platný pomocník je teleskop proti pachatelům uzamčeným ve vozidle. Firma ESP dodala ještě pár zajímavých novinek a prototypů ze světa teleskopických obušků a jejich nástavců - souboje s automobily mohly tedy začít.

Autor: Ondřej Skalník
Publikováno: 23. 06. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 10:29:14 24. 06. 2010
default.png
Musím nesouhlasit s pisatelem a jeho tvrzením "Co řeší problém nedostatečné dopadové energie na konci obušku je náš první testovaný nástavec - biják na rozbíjení skel". Není to apriori hmotnost a těžiště, ale ostrá hrana nástavce, co především rozbíjí sklo. Osobně má zkušenost, že např. boční sklo automobilu nerozbijete ani přímím úderem kladiva, pokud jde na plocho a tam je těžiště taky na konci.. druhý extrém, který potvrzuje co píšu je ten, že vám i přední sklo rozbije drobný kamínek.. tedy, ne hmotnosti, ale hrana .-))) jinak je článek hezký.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JARDA 16:46:02 23. 06. 2010
default.png
pekny clanek

Mel bych jeden off topic dotaz. Na ctvrte fotce ten pruhledny obal vlevo na hrudi (na srdci) je predpokladam na vysilacku. Nejak si, nic z toho co znam, nedokazu do toho vlozit. Co pouzivate za typ?

P.S. Snad nezadam vyzradit statni tajemstvi :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 11:03:28 23. 06. 2010
Lukas Heinz.jpg
Skvělý článek Ondro, ale že sis dal načas :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio