Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

vinor

JE MOZNE ABY NEKOHO PROPUSTILI OD PCR POKUD VE VINORI NEUDELA FYZICKE TESTY NEBO NESPLNI STRELBU? A ANI PO OPRAVE SE MU TO NEPODARI? DIKY ZA INFO A VASE NAZORY
IVAD :: Datum založení: 02. 06. 2010 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JONESIX 18:47:24 13. 08. 2010
default.png
Dnešní testy jsou jednoduché jak facka, když sem nastupoval já, tak to byly testy. Dnes je to pouze fraška. A střelba? Nechtěl bych být parťákem člověka co neumí střílet a nebo se bojí zbraně. A pokud budeš pracovat v civilu, taky ti šéf nedá moc šancí na to, aby jsi si neustále opravovala to co by člověk měl zvládnout kdykoliv než jen jednou za čas

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTOO 20:21:44 12. 08. 2010
martoo.jpg
to IVAD:

z tvého příspěvku a data vložení předpokládám, že jsi ve Vinoři teď viď? Být tebou bych neřešil to, co se stane pokud neuspěješ, ale jak neúspěchu předejít. Vše se dá natrénovat.


Těch 36 bodů mladý člověk, i když je na tom fyzicky hůř, po měsíčním tréninku musí splnit.

Běh 1000 m je jen o dechu, když se půjdeš proběhnout dvakrát týdně do lesa svým tempem, naučíš se při běhu pravidelně dýchat a nakonec to bude tvoje nejsilnější disciplína. Člunkový běh je téměř u každého jasný zdroj minimálně deseti bodů, takže tu bych nechal osudu. Kliky natrénuješ, pokud je děláš denně v malých dávkách. např. 5 kliků v 10-ti sériích. Celomotorický test chce dělat cviky pomaleji a vůbec nehledět na čas. najdeš si pak svoje ideální tempo a pokud budeš trénova alespoň 2x denně, nebude problém.

A co se týče střelby, pokud se domluvíš s instruktorama, nechají tě nasušit a hlavně poradí. Sama uvidíš, že to pak bude o mnoho lepší.

Suma sumárum hodina tréninku denně a bodíky půjdou nahoru.

Držím ti palce

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu INSTRUKTOR 19:03:12 12. 08. 2010
Instruktor.jpg
Jenom na vysvětlenou, pokud nesplníš stanovená kriteria, kdekoliv v ŠPS, jako jsou fyzické testy, je možné přijít na opravu, a poté pokud ani po opravě nedosáhneš požadovaných kriterií je věc v řešení nadřízeného. V danném případě Ředitele pro řízení lidských zdrojů.Bylo by dobré se zamyslet nad tím, že pokud chceš pracovat u policie, je nutné tato kritérie splňovat, protože pokud jsi jak se říká na ulici můžeš se dostat do situace, kdy budeš nucena za pachatelem třeba běžet nebo i použít střelnou zbran. Podle mého názoru se testy dají splnit bez problému je nutné se pouze na ně připravit. Jinak i ve Vinoři jsou instruktoři, kteří rádi pomohou.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POMAHAT 18:37:28 07. 06. 2010
default.png
.....a u mestske policie taky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu Z-D 18:12:29 07. 06. 2010
default.png
Pokud to bylo prezkouseni tak te muzou vykopnout odkudkoliv.Toto stejne je i u AČR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio