Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Audi A8 Policie

Škoda peněz pro Policii
MALOMERKY :: Datum založení: 18. 06. 2010 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LUKAS-HEINZ2 01:16:46 20. 06. 2010
Lukas Heinz.jpg
Re MALOMERKY

Pochybuji, že člověk s výše uvedeným nickem je vůbec kolega policista. Pokud ano tak poteš panbuh a všichni svatí. Víte vážený, pocházám z moravy a pracují už 12 let u policie v Praze. Většina mých kolegů je z moravy, severních nebo jižních čech. Většina nejen, že dojíždí do svých domovů za své, ale platí si i ubytování v Praze a rozhodně to nejsou malé sumy. A kolegové z Prahy na tom nejsou o moc lépe, neboť ti tady zase platí nehorázné nájemné.

Asi takto vážený pane. Pitomců s Audi A8, kteří si za okno dají cedulku: "služební vozidlo Policie ČR" je asi dost. Ale hloupých lidí, kteří závidí, ani neví co, je ještě víc a vyzřejmě patříte mezi ně.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIMITUS 18:19:43 18. 06. 2010
default.png
MALOMERKY [2010-06-18 17:14:52]: To víš, dělej přesčasy a možná si takový taky pořídíš...:-)) Jinak tvá logika je opravdu neprůstřelná - Pražáci nás okrádají a v Liberci si pořádají MS!!:-)) Jsou to ti Pražáci ale sv*ně.:-)) Jinak se teda přiznám, že hloupější příspěvky snad neměl ani místní démon s nickem začínající na velké D...:-))Až škoda reagovat...:-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 18:00:22 18. 06. 2010
default.png
Ano, mám s Prahou problém. V roce 1989 bylo slíbeno, že vznikne samosprávné zřízení, které tu existovalo před rokem 1949. Nestalo se. Praha centralizovala naprosto vše, Praha rozhoduje o penězích ve svůj prospěch, které se vyberou jinde. V Praze se rozhoduje, jestli se ve vých. Čechách zavře špitál, v Praze se rozhoduje, jestli postaví či opraví silnice mimo Prahu (a to často tam, kde si ta oblast na to vidělá.
Praha mezi roky 1949-1989 nepřiznala Moravě 80 miliard Kčs, které se proinvestovaly v Praze či na Slovensku...To neustále okrádání a podfinancování pokračuje, v Čechách se udělá mistrovsví v Liberci za více než 2 miliardy, v Brně se na opravu Masarykova okruhu na pořádání Moto GP ve výši 150 milionů musela vzít pujčka a sponzři, žádost o spravedlivý příspěvek jaký byl v Čechách byl zamítnut atd. atd.
Takže ta pachuť po Praze je celkem značná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 17:48:43 18. 06. 2010
Chip.jpg
Copak, copak Brňáku, leží ti v žaludku Praha? To tě nenapadlo, ty hlavo, že taková kára s touhle registrační značkou bude na 99% patřit nějakému "podnikateli", co kartičku policie používá jako parkovačku? I kdyby to vozidlo skutečně patřilo PČR, já osobně si myslím, že ani náhodou, tak se bude jednat o nějaký celorepublikový útvar, nebo prezidium, ale rozhodně ne o např. MOP Nusle? Např. jakožto bojaři z Krajského ředitelství Praha, máme tři staré Fábie, Tranďáka s 250000 km a starou felícii, co cestuje častěji na odtahovce, než po vlastních kolech. Tak kde vidíš to pražský rozhazování?
Teda, jezdím do Brna často a moc rád.Myslím si, že většina "domorodců" jsou přátelští a milí lidé. Jen mi nejde na rozum ta nenávist k Praze. Nechat auto s pražskou značkou v Brně je riziko jako hrom. Každou chvíli ti ho někdo obejde s korunou. ( Je to Felície z roku 1996, tu asi nikdo nezávidí. )Kolika Brňákům se stalo něco takového v Praze?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MALOMERKY 17:14:52 18. 06. 2010
default.png
Před chvíli jsem v Brně viděl fungl nové Audi A8 SPZ 1AT 00 00, v kůži, pravěpodobně v max. výbavě., za sklem cedulka "služební auto Policie"...To jsem teda valil vočka:)

1. To jsem nevěděl, že v Praze a u Policie je tolik peněz, že máte lepší auta, než ředitel Škody Mladá Boleslav. Takže z peněz dělníku a obyčejných sa platí luxusní auta atd., co ještě sa platí z těch našich peněz, co nám Pepíci z Prahy na Moravě seberou?

2. Celkem schvaluji úspory, doufám, že stát bude mít ještě výpadek v příjmech, aby nebyly peníze a pěkně Pepíky z Prahy vzali u huby, vyžírky. Pouze ujídajú ze společného krajíce a obohacjí se na úkor nás všech

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio