Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Call of Duty po policajtsku (REDAKCE)

Call of Duty po policajtsku
Band of Polhoo
Foto: Trilobit

Je tomu asi rok, co jsem psal o tom, jak policisté uvolňují psychický přetlak, který se nahromadí během služby.  Mnozí policisté nezávisle na sobě přijdou na stejný způsob, jak opět dosáhnout psychické rovnováhy. Říká se tomu, společné hobby.  A když se takto setká pár lidí se stejným zaměstnáním a společným hobbíkem, může z toho vzniknout docela dobrá parta kamarádu ve zbrani.

Autor: Lukáš Heinz a Trilobit
Publikováno: 20. 07. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SACHINO 09:04:48 20. 07. 2010
default.png
Opravdu pěkně napsáno.Díky :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu J-WAYNE 23:23:10 19. 07. 2010
J.Wayne.jpg
Hezký článek.. :) Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MILHAUSS 22:35:37 19. 07. 2010
default.png
Článek jako takový mohu jen pochválit....Díky za vzpomínku na Tyda, ale i jeho synka a další, kterých se neštěstí přímo dotklo.....Díky.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio