Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Oldřich Martinů: "Policie je v dobré kondici."

Jak se vám líbí slova našeho nej...? Když jsem zavřel oči, slyšel jsem slova politika, ne policisty. Jak se těšíte na SPRAVEDLIVÉ snížení tarifů? :-)) Chránit zasupitelské úřady, na to police nebude mít penízky, myslím, že se nějaká firma, která se toho ráda ujme, najde. Třeba firma ABL, ta má docela slušnou nabídku služeb. http://www.ct24.cz/vysilani/1126672097-otazky-vaclava-moravce/
1777 :: Datum založení: 15. 08. 2010 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:41:01 27. 08. 2010
default.png
X1-RAY [2010-08-25 16:57:48]: Výborně: pak si jistě pamatuješ, jak Ovcomrd Ruml rok co rok říkal při projednávání státního rozpočtu, že vnitro peníze nechce, že to na práci stačí a my už jezdili na limity benzínu... Fendrych a Šubrt, to byla verbež...!!! No ale jinak: podívej se na současné náměstky, jak svoji práci zvládají - jaké výstupy od nich má John. Hnedka bych viděl první čtyři nadbytečné a po nich další a další náměstky....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu X1-RAY 16:57:48 25. 08. 2010
default.png
HAMMER [2010-08-24 20:50:55]:
Tak tohodle zmetka si pamatuju a ten článek mě taky slušně nadzvedl. Svatá trojice v čele s pasákem Rumlem, který si dodělal vejšku kupodivu v Plzni, rektální alpinisti Fendrych a Šubert. Tihle zmetci nastartovali nezadržitelný pád.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:50:55 24. 08. 2010
default.png
Jinak dneska jsem v Mladé žumpě dnes četl rozhovor s jistým Martinem Fendrychem, většina z Vás už nebude vědět co to bylo za lumpa, tak jen heslovitě: pravá ruka Ovcomrda. Dobře placený nic neřešící ničema, typický policejní Acylpyrin: neublíží ale ani nepomůže.
Tak ten dneska mimo jiné píše o tom, že je třeba zarazit policii výsluhy, protože policista nic nedělá v porovnání s hasiči a vojáky.
Že vyhnal Langer se svýma reformama od policie přes deset tisíc těch, co měli dneska sloužit a ne brát výsluhy, ho nějak nebere. Kdybyste ho lapli někde na silnici, špendlík v lékárničce bude jistě rezavý, za dva litříky prosím! Díky!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 20:46:51 24. 08. 2010
default.png
Pánové všímejte si, jak nikdo nevěnuje při přemýšlení kde ušetřit pozornost těm nadbytečným stupňům, mezistupňům a mezistupínkům drahého, líného, zodpovědnost odmítajícího a velmi silně placeného vedení. Jak dobře to má tohle bratrstvo bolševické pracky zase obšlápnuté. Jim na ty jejich teplá místečka, kde jen přežvýkávají co jde shora, snad nikdy nikdo nesáhne!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PPEPPE 20:31:03 24. 08. 2010
ppeppe.jpg
Oldřich Martinů ví velmi dobře, že jako pol. prezidentovi mu odzvonilo a že bude nejpozději v příštím roce vyměněn. šoupe akorát nohami, štěká u toho správného konečníku, kam občas nakoukne, švestičky přinese, jen aby se s ním počítalo opět na vysokém místě, kde ten policejní platový průměr bude zase hodně nadhodnocovat a kde dostane ještě nějaký ten metál, aby mu hruď posilovala. Mimochodem je mi to vcelku fuk, ale za 21 let služby u Policie nemám ani jeden metál. Kde to probůh nasbíral on? Asi co vnitro vydá, to musí propagovat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOHNNYK 23:27:03 21. 08. 2010
default.png
Nikdo z pozice funkce či dokonce prezidenta neřekne do médií:"Pánové, celý jsme to rozesrali, ale my svý baráky máme postavený, rodina je zabezpečená, jebu na Vás."On řekne, disponujeme se zdroji, stanovujeme koncepce a atd...ani mě nenapadají formulace, které oni používají...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PARADOX 16:18:11 21. 08. 2010
default.png
Promiňte, že vstuouji do tohoto tématu, lae včera jsem viděl v TV pana ministra, který uvedl, že kdyby to ti před nimi nerozházeli, nemuseli by dělat taková velká opatření. Já jsem myslel, že jsou zde stále ti samí lidé v čele jak policie a hasičů, tak i ve vládě, mají jen jiné "pohůnky". Vždyť pan ministr vnitra byl Langer, který je členem ODS, která je stále u vesla. Vždyť on nakoupil drahá auta s drahým lakem a potisky, nechal vše předělat ze zelené na modrou a nechal postavit nové a drahé recepce. Asi jsem nechápavý, lae něco mi na slovech nového ministra nesedí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 22:06:58 19. 08. 2010
Chip.jpg
K
HAMMER [2010-08-15 17:49:05]: Ani Jirásek by to nenapsal líp. Gratuluji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:49:05 15. 08. 2010
default.png
Ty vado, ten Íčko s tím zvednutím platů přebujelému vedení udělal u policie neuvěřitelnou škodu, další a další kostlivci po něm vylézají ze skříní.
Ví soudruh Martinů vůbec, v jakých podmínkách pracují ti úplně dole, co ho živí? Že to není ani desetina jeho platu, že to je horko, mráz, déšť, fujavice.... krev, zvratky, žloutenka, AIDS, střeva, mozek a vrchol všeho toho svinstva: vedoucí!!!! :D
Prej v kondici!!! Umírají má taky svou kondici vlastně, Titanik měl kondici dokonce super!!!!
Tomuhle prohlášení se dá říct už jenom tolik: nejtlustší krysy opouštějí potápějící se loď. Boháči z první třídy si zajišťují letecké vyzvednutí pro případ bezpečného přeletu jinam...

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio