Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Kominované studium na Policejní akademii ČR v Praze

Zdravím, tento rok jsem úspěšně vykonal přijímací zkoušky a byl jsem přijat na dálkové studium na PA v Praze, obor Policejní činnosti. Teď čekám na rozhodnutí sl. funkc. zda mi schválí poskytování sl. volna při studiu, jinak se pokusím studovat ve vlastním volnu při službě. Jsem zařazen jako inspektor na OOP, ve služ. poměru 8 let. Chtěl jsem se zde zeptat někoho kdo např. v současné době na PA studuje, jakým způsobem je řešeno dálkové studium, kolik je tzv. stud. soustředění a přednášek v semestru, zhruba v jaké dny (ČT + PÁ či jinak), kolik testů, zkoušek, zápočtů, semin. prací, zda budu muset investovat do skript, učebnic, v případě schválení stud. volna s příjmem, tak kolik se poskytuje sl. volna na semestr či ak. rok, zda se proplácí cestovné a stravné (kolik stravné), zda jsou na int. či intranetu stránky s tématikou Pol. akademie a např. se zveřejněnými zápisy z přednášek, jaké si vybrat v 1. roce předměty, na jak dlouho dopředu budu vědět kdy budu muset do školy (ohledně požadavků v práci) ad. Za odpověď děkuji. Z kolegů neznám nikoho kdo v současné době na PA studuje, hledal jsem odpovědi i jinde na internetu, ale našel sem jen několik let staré příspěvky...
SOKOLLLL :: Datum založení: 19. 08. 2010 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio