Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Slon v porcelánu (REDAKCE)

Slon v porcelánu
ilustrační
Foto: internet

Tak nějak bych asi definoval počínání pana minstra Johna.  Je zřejmé, že prozatím se podařily panu ministrovi v úřadě dvě věci.  Vyvolat svými výroky mezi policisty kolosální paniku a poukázat na vlastní ukvapenost a neznalost policejního prostředí.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 26. 08. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 16:35:30 27. 08. 2010
default.png
DAUS [2010-08-25 22:17:17]: No můj kolega, co ještě slouží, nazval vás mladé "úslužnými debilky" a je vidět, že se skutečně nemýlil. Vedení se zbavilo nás, kteří jsme jim netahali žádné KO ani žádné pokuty a dělali jsme práci mezi lidma, došli mladí a těm se bulíkují věci, páne jo! Pokuty a káóčka... jedno jaké, pokuty pokud možno aby nebyla stížnost tak deseti důchodcům za lékárničku, jako kdybych vedoucího slyšel...
A tak vpřéééd, úslužní debilkové, dělejte svým nadřízeným čárečky, oni berou svých čtyřicet čistá ruka plus odměny za vaše čárky, co máte vy? Kolik osobního a odměn?
Vy máte dělat všecko proto, abyste chránili slušné lidi, což si pletete jak vidno se službou svému vedoucímu. Společnosti je taková policie fakt k hovnu, zrušit!!!

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:29:40 27. 08. 2010
default.png
BLUEBERRY [2010-08-26 20:43:23]: Všichni museli vědět, že jestli se k moci dostane pravice, zaplatíme za léta apatického sledování zadlužování země. Lidi si pravici vybrali, bude se platit. Za každou blbost se platí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:26:44 27. 08. 2010
default.png
ACIDBOY [2010-08-27 08:50:15]: Jo, stádofilní typy? Poprvé se na čelní místa pročárečkovali mezi lumpy nad nima nevolitelní politici, poprvé neslyšel národ na sliby všeckým všecko. Poprvé si národ postavil hlavu... a že musí zaplatit za předešlou apatii je zákonité, dnes nebo zítra. Policie není pupkem České republiky, je to jen jedna z velmi mizerných firem a Vaše problémy má denně tisíce jiných lidí. Za současné situace jen pitomec ještě uvažuje o práci řadového v této firmě, kde tři veslují a deset na ně řve povely. Nic jiného než pitomec. Kdyby si někdo chtěl říkat náhodou srdcař, tak proti lavině může postavit co chce a směte ho to stejně. Srdcař, ale pitomec stejně, nezodpovědný vůči rodině, protože tahle firma nejde ke dnu od nějaké Johna, ale od roku 1997 nejméně, kdy začaly první škrty na benzínu....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 09:14:03 27. 08. 2010
default.png
ACIDBOY [2010-08-27 08:50:15]: Mám jiný názor - metropolitní policie dle mého by byla naprosto ideální pro velká města - vždyť se naše práce s MP tak často dubluje až to je hrozný ... neříkej, že se ti nikdy nestalo, že přijedeš na oznámení a už tam stepují měšťáci a nebo naopak a jen proto, že nedočkavý občan volá na obě linky najedno - se divím, že nevolají i hasiče. Určitě by bylo pozitivní, kdyby třeba obě složky společně úzce spolupracovali - vždyť mají lepší vybavení jak my a už k nim utekla hromada našich kolegů. Když se podíváš do zákona o obecní policii a srovnáš ho s našim, tak oprávnění jsou na pár vyjímek téměř totožná a pokud srovnáš práci OHS a MP, tak dělají to samé - přijedou na zavolání na místo a když to nejde vyřešit blokově, tak volají obvod - stejně jako to dělá MP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ACIDBOY 08:50:15 27. 08. 2010
acidboy.jpg
BLUEBERRY [2010-08-26 20:43:23]:
jako promin, ale argument, ze pred volbama nikdo nemohl tusit, co se stane, u me vazne neuspeje. normalne uvazujici clovek nikdy nemohl volit ods, stop 09 anebo kecy verejny. btw stacilo se o tyto strany trochu zajimat. pokud by sis precetl program kecu verejnejch, tak bys vedel, ze chteli zavest metropolitni policii (a pochybuju, ze s timhle souhlasis, pokus se pletu, oprav mne). kvuli ty metropolitni policii jsme si psal s jejich prudce inteligentni blondynou koci a zjistil jsem, ze tuhle stranu nebudu volit ani omylem, ptze je to banda amateru, ktera nema absolutne predstavu, co to je a jak funguje policie. (bohuzel problem je v tom, ze cesi jsou stadoidni typ a jsou to ovce, ktery neumi samy premejslet, a pak to tak dopada...)

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CIVIL 23:27:28 26. 08. 2010
default.png
To že jste volili VV proto ,že jste doufali v lepší ještě není tak zlé,to jedná paní povídala,že je tak hezkéj a miléj a galantní,takže čemu se divíte.Holt stačí přeříznuta huba a je to a najlepší je hřímaní paná Kalouska ,že se musí šetřít protože jsme žili nad poměry a zbytěčně se utrácelo,tak se ptám probůh je to ten stéjný pán Kalousek co loni tvrdil ,že není žádná krize a snížil daně pro bohaté a ti co říkali ,že je krize chtěl žalovat pro šíření poplašných zpráv a korunu tomu dal pán Rajon(bezva přezdívka , je to přesné ,uklízeč)když hřímal ,že za dluhy může opozice.Fakt se zamýšlím,že si před revoluci stěžovali lidí na režim a když se jím nelíbil,tak se pokusili emigrovat.Jenže kám emigrovat nyní?Nelépé,asi do Ariky abychom si pak vážili naši demokratické zemi ,jak prohlásil včera v Hyde Parku nastávájíci poradce pro (úřad pro lidská práva),ten tam prohlásil,že kyž srovná život v Africe a unás ,tak je šťasten že žije české republice.Takže pánové nevím nač si vlastně všichni stěžují?Omlouvám se za trochu čený humor ,ale bohužel já už se fakt nedivím ničemu,když se promítaly ještě loní reklamy na nábor poldů (mimichodem příšerná a hloupá jak jinak ,co očekávat od tohoto pána)tak se omne pokoušely mdloby ,po zjištění ,že tato blbina,slátanina naivní ,že by to lépe natočili žáci základni školy ,stála 60 mil.No to by bylo benzínu co a té výstroje no jo ,kdo umí umí.Jen jsem opravdu v očekáváni jestli se konečně policisté ujednotí a řeknou dost,ale bojím se ,že ikdyby,tak moc to nepomůže.Pokud mají většinu v poslanecké sněmovně ,tak nic nezmůžete,jen z vás zase udělají flákače co jím jde jen o prachy.Držím palce a doufám,že tu zase nebude nikomu vadit,že nejsem polda a dovolují si tu psát.
http://img1.obrazkyanimace.com/oa/037/043.jpg

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 20:43:23 26. 08. 2010
default.png
MATTI-ROSE [2010-08-26 19:37:08]: Můžeš mě vysvětlit jak jsem mohl před volbama tušit to co po volbách nastane? ... přečti si předvolební program VV a nikde se nedočteš o snižování tarifních platů u zaměstnanců MV. Naivnější mě přijde spíše to, že někdo volil ČSSD kvůli 13.důchodu nebo třeba kvůli 30,-Kč u lékaře.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MATTI-ROSE 19:37:08 26. 08. 2010
default.png
to BLUEBERRY: A když někdo naivně volí a pak se diví? Tak to je kdo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MAMLAS 19:31:48 26. 08. 2010
default.png
sloužím u policie několik let a s propouštěním policistů u služby cizinecké policie nemohu nic než souhlasit. ať se na to díváme jak chceme, tak tahle složka v počtu v jakém je, je přežitek. sám vidím denně jakou vyvíjejí činnost tihle policisté a za jaké peníze. 3. platové třídy u této složky snad ani neexistují a nemluvně o osobních příplatcích. policisté sloužící roky u OOP nebo DI se nad jejich platy mohou jen smutně pousmát....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu S-LV 17:45:26 26. 08. 2010
default.png
ACIDBOY [2010-08-26 15:13:18]:
http://ekonomika.eurozpravy.cz/ceska-republika/13866-pecina-skrty-na-m%20inisterstvu-vnitr...

Zajímavé je především počteníčko na konci. Pecina tam uvádí, co navrhoval Nečas ještě jako ministr práce a sociálních věcí Topolánkovy vlády. A najednou takový obrat :-(

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio