Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Slon v porcelánu (REDAKCE)

Slon v porcelánu
ilustrační
Foto: internet

Tak nějak bych asi definoval počínání pana minstra Johna.  Je zřejmé, že prozatím se podařily panu ministrovi v úřadě dvě věci.  Vyvolat svými výroky mezi policisty kolosální paniku a poukázat na vlastní ukvapenost a neznalost policejního prostředí.

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 26. 08. 2010
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HONZAD 17:59:39 25. 08. 2010
honzad..jpg
blueberry: to si mozna nepopsal schiozofrenika, ale spis bezcharakterniho lhare

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BLUEBERRY 17:55:17 25. 08. 2010
default.png
Lukáši - hezký článek.

Jediné co můžu uvést, že jsem blbec, který před volbama nalétnul na řeči pana Johna o tom, že "vyžene policejní úředníky z ředitelství do ulic". Kdybych jen věděl, že náš ministr jedná jak schizofrenik (myšleno, že jeden den řekne to, aby to druhý den popřel), tak jsem svůj hlasovací lístek pro VV raději snědl.

Na konec září je naplánovaná demonstrace, takže pokud nebude nečekaná služební porada či nečekané DBA - JEDU.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio