Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Vousy :)

Má tu někdo zkušenost, jak to chodí, když si člověk v poměru chce nechat narůst vousy ? Plnovous popřípadě jiný "střih" na doté doby hladké tváři :) Jak funguje proces změny vizáže? Tuším že jsem slyšel něco o tom, že je nutné mít vousy na fotografii na služebním průkazu. Nicméně než takové vousy narostou do požadované formy, trvá to dejme tomu tři týdny, měsíc, do té doby se jedná více méně o neupravené strniště.
MARTIN1 :: Datum založení: 19. 09. 2010 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STEPA 21:36:24 22. 09. 2010
default.png
vem si dovolenou :))))))))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARNOLD 16:56:39 20. 09. 2010
default.png
Zkus se podívat do jednoho z těch milionů nařízení PP, jedno z nich - číslo nevím, popisuje dopodrobna, jak máš být oholen atd.. Je v něm mimo jiné uvedeno, že vousy musí být řádně upravené a nesmí být delší jak 3 cm. Pak je tam něco o tom služebáku a další.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRUŠENO NA ŽÁDOST UŽIVATELE 19:51:46 19. 09. 2010
default.png
bevajvávalo, že jsi si musel nejprve zařádat o tzv. změnu vzhledu, pak nechat dorůst, nechat se vyfotit a vystavit nový průkaz .-))... jak to je dnes? ..čert ví... .-))) asi to je ta poslední věc, která koho zajímá...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARTIN1 19:02:14 19. 09. 2010
default.png
Nerad bych došel k podobenství tohoto nařízení Hlavě 22.. :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio