Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

John si užívá přízně svých bývalých kolegů!

Aneb jak on kdysi na jiné, tak novináři dneska na něj. Velmi mě těší, že mu dávají sežrat ty jeho překlepy naivního puberťáka právě stejní mamlasové a neználci, jako je on sám. Boží mlýny v jeho případě melou krásně a silně, i ten let vrtulníkem, který musí letět a on de facto ušetřil vnitru prachy za auto, mu ti blbci vyčtou. To jen kdybyste si někdo mysleli, že mezi policajty není kolegialita, abyste viděli, jaké hyeny jsou novináři. Radku, pěkně si to užívejte a snažte se neválčit s lidskou blbostí, každý četník ví, že to je marné. :D
HAMMER :: Datum založení: 14. 10. 2010 :: celkem 0 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio